reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

zanka07 ło jezusienku to 3 razy wiecej ode mnie :-D haha bo ja tylko 3,5kg az lekarz do mnie dzisiaj mowi o jak Pani smialo jeszcze biega, a ja mowie nic mi nie dolega to biegam poki moge

reklama
u mnie niby też już 6mc, jak ten czas leci.
A niedawno dowiedziałam się, że mąż urodził się w 26 tyg(tak wyliczyła teściowa) , zapytalam się więc lubego co myśli nt. urodzenia się małego za miesiąc.Powiedział ,że nie może sobie tego wyobrazić, przecież jeszcze dużo czasu:-D ja tez byłam w szoku i jakoś tego nie moge sobie wyobrazić, przecież jeszcze na dobre nie uświadomiłam sobie, że jest brzuszek!

Oj lepiej jednak nie rodzić przed ukończeniem 28 tygodnia, a jeszcze lepiej po 32... Obyśmy wszystkie dotrwały do terminu!

Ja mam na plusie dokładnie 6 kg... :zawstydzona/y:

u nas na plusie 4kg, wiec spokojnie :)
w poprzedniej ciazy szlam jak burza, ale! i to wezcie pod uwage Dziewczyny, ktore z uwagi na ciaze przestaly pracowac i siedza w domku - ja tak mialam wtedy wlasnie i zaczelam przybierac na wadze bardzo szybko, moj ginol zabronil mi slodyczy (choc i tak ich wowczas nie jadalam praktycznie - nie to co teraz heheh), zabronil mi wtedy nawet winogron oraz bialego pieczywa, a ja dopiero niedawno doszlam do wniosku, ze moj organizm odreagowywal wtedy, bo wreszcie spokojnie siedzialam w domku, jadalam dobrze i o stalych porach, a nie jak pies wyscigowy: praca, zakupy, gotowanie, sprzatanie, pranie i o polnocy do lozka.
Dodam, ze w sumie w poprzedniej ciazy przybralam 15-16kg, a po zakonczeniu karmienia Aleksandra zostalo mi 3kg na + w porownaniu do wagi z przed ciazy, ale to bardzo dobrze i juz! :D

U nas w sumie +1kg Niestety moja waga zroiła mnie w konia inie pokazała dodatkowych 3kg światecznych:dry:
Tak więc nadrobiłam 2 stracone i jeden na plusie. W pasie 117cm

Poziomki niesamowite, ze przy blizniakach tylko 1kg ;-)

Ja to marze zeby nie przytyc wiecej jak 15kg, ginek mi powiedzial, ze dobrze jak bym przytyla do 11 max do 15kg, zobaczymy co teraz bedzie sie dzialo z moja waga

u mnie 4 kg na plusie, choć jest to waga sprzed kilku dni więc może być więcej, a w pasie 88 cm ;) ;) ;) brzusio wystartował , że hoho- w niedzielę będziemy robić fotki, to wstawię ;)

reklama
bubbles...15-16 kg to tak ksiązkowo :-) ja tez nie chciałabym przytyc więcej....no ale cóż......już 6 kg na plusie ;-) a naprawdę wcale się nie obżeram....po prostu jem trochę więcej niz przed ciażą, a nigdy dużo nie jadłam (zazwyczaj nie jadłam kolacji bo mialam pozno obiad, a teraz....np. wczoraj godz. 22.30 - a ja wtrąbiłam dwie kanapeczki ;-))
A w pasie mam.....94cm - po prostu figura modelki!!!!! ;-)

Do góry