reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Misia, Daria ślicznie wyglądacie:-) Brzuszki w pełni ciążowe, nie trzeba się już wypinać ;-)

Mój TZ też zachwycony biustem, rano przyłapuję go na tym, jak się wgapia w dekolt, taki nowy poranny rytuał :-D Tylko moje bimbałki nietykalskie, bolą niestety.

jolek...to ja poproszę o jeden rozmiar....hehehhe

Zanim zaszłam w ciąże miałam bardzo mały biust, przez 5 miesięcy urósł minimalnie....a ja liczyłam,ze urośnie ze 3 rozmiary....naiwna :-(

daria, słodki świąteczny brzucholek:)

Co do biustu, to chyba fajnie mieć większy, ale jak pomyślę, że potem miałbym mi się gwałtownie zmniejszyć, to może lepiej niech urośnie trochę i zostanie:-D jesli mogę wybrać:-D Więc na razie nie narzekam, wypełniło się ładnie moje C i już starczy, już dziękuję:-D

a mnie wkurza że wszyscy którzy mnie spotykają mówią tak : o kurcze jaki Ty już masz duży brzuch, i to dopiero 5 miesiąc ????
Albo: Sylwia coś za bardzo urosłaś!!!!!

No kurna jestem w ciąży to jak mam wyglądać ???? Głupie krowy !!!!
Wrrrrr...:wściekła/y:

A mnie wkurzył tekst, co prawda powiedziany z dobrego serca i bez złych zamiarów. Czy nie jestem w ciąży przypadkiem - no jestem. "Bo ja już ostatnio tak się zastanawiałam czy mi się wydaje czy ona (w sensie ja) jest trafiona." No normalnie jakbym jakiś trąd złapała albo coś się poczułam. Mimo, że nie było w tym ani grama złych intencji to jakoś dziwnie się z tym poczułam.:baffled:

Misia i Daria super brzuszki dziewczyny :)

Ja na mojej wczorajszej wizycie zwazylam sie po dwoch miesiacach i przytylam 1.25kg i teraz z kolei wszyscy pytaja sie mnie czy to nie za malo. Ja normlanie jem, nie odmawiam sobie niczego wiec nie wiem czemu tak malo. Byleby to na dzidzie nie mialo wplywu.

a mnie wkurza że wszyscy którzy mnie spotykają mówią tak : o kurcze jaki Ty już masz duży brzuch, i to dopiero 5 miesiąc ????
Albo: Sylwia coś za bardzo urosłaś!!!!!

No kurna jestem w ciąży to jak mam wyglądać ???? Głupie krowy !!!!
Wrrrrr...:wściekła/y:

zanka zaloże się, że te komentarze wypowiadają kobiety... to sama sobie dopowiedz- zawiść, zazdrość i nic więcej. nie bierz do siebie takich docinek.

reklama
Do góry