reklama
chusta czy nosidelko to tak ze w chuscie mozesz zacza wczesniej nossci dzieko a nosidelko powinno byc dopiero wtedy kiedy dziecko ma ustabilizowana miednice i mocno trzyma glowe...chuste mozesz na wiele sposobow zalozyc a nosidla sa jedno dwu lub gora trzy pozycyjne pamietam terz ze przestrzegali przed noszeniem dziecka w tych fotelikach dodawanych o wozkow dzidzia wiecej nic 2h dziennie nie powoinna w tym przebywac moze wzrosnac napiecie miesniowe co powoduje utrwalnie odruchow atawistycznych -poogladaj polecam na onet.tv sa czasem skroty jakies fajne kawalki wspolczuje z ta antena...
Pola 30
Fan(ka)
A ja z innej beczki. Mam w pdf 2 książki: "Język niemowląt. " i "Usnij wreszcie". Która z Was panienki chce? Mogę przesłać mailem, po uprzednim podaniu mi go
Ja właśnie drukuję sobie te knigi, więc nie wiem jeszcze, co drzemie w środku.,..
Ja właśnie drukuję sobie te knigi, więc nie wiem jeszcze, co drzemie w środku.,..
dorotak
Fanka BB :)
Ja poproszę Pola, adres powinnaś mieć, jak nie to podam.
Jeśli będziesz miała coś jeszcze ciekawego to nieśmiało poproszę o przesyłanie do mnie :-[ , przyjmę wszystko, bo nigdy nie jest za późno na dokształcanie.
Jeśli będziesz miała coś jeszcze ciekawego to nieśmiało poproszę o przesyłanie do mnie :-[ , przyjmę wszystko, bo nigdy nie jest za późno na dokształcanie.
góralka
Pola chętnie poczytam, jeśli możesz to ślij na adres biuro@mediatorpodhale.pl dzięki
Pola 30
Fan(ka)
Dziewczyny, pogubiłam się z tym programem. Czy jest tak, że przez cały tydzień emitują odcinek o tej samej tematyce czy zależy to od dnia i godziny oglądania? Kiedy są premiery?
reklama
dorotak
O ile się nie mylę to w niedzielę o 13.30 jest premiera nowego odcinka, przynakmniej tak było przed wakacjami bo teraz to powtórki lecą.
Podziel się: