reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kosz

Zaglądam na pod-forum Modowe na BB bo:

• nudzi mi się

Głosów: 2 12,5%
  • interesuję się tym tematem

Głosów: 4 25,0%
  • to bardzo fajny dział i wiele się już ciekawego dowiedziałam!

Głosów: 5 31,3%
  • lubię Kasię i Meguska ;)

Głosów: 4 25,0%
  • z innego powodu (napisz z jakiego)

Głosów: 1 6,3%

• Wszystkich głosujących
    16
Moje Panie, zakupilam juz miesiac temu w internetowym sklepie Mama Dama dwa ciążowe ciuszki. Niestety spodenki nie pasowały na mnie i odesłałam je zgodnie z procedurą i prawem do tego i.... zwrotu kasy nie ma. Najpierw właścicielka sklepu wciskała mi kit, że paczka nie doszła. Przesyłka była rejestrowana i na poczcie po złożeniu reklamacji sprawdzili. Odebrała wyżej wymieniona Pani następnego dnia po mojej wysyłce. teraz nie odpowiada na moje maile, ale ja mam doświadczenie i oszustom nie odpuszczam. Wysłałam jej właśnie wezwanie do zapłaty, za dwa tygodnie drugie a poitem sąd!!! Nie dajmy się robic w konia.

Jeszcze raz ostrzegam!!! www.mamadama.pl Nieuciwy sprzedwaca!!!

reklama
No trzeba uwazac.Ale kto by pomyslal? Ja czasem kupie jaka bluzke na allegro i odpukac nie zdarzyl mi sie oszust i nacigacz. Ale internet to moze byc ryzykowna sprawa. Oby Ci oddala kase!

Paskudne babsko-myszy jej naslij ;)
Ale ze sprzedażą wysyłkową bywa nienajlepiej. My np. zamówiliśmy mable do łazienki i łóżko do sypialni. Najpierw się nie odzywali, a jak zadzwonilismy zapytać, co z naszym zamówieniem, to dostalismy informację, że pod adresem, który podaliśmy mieszka ktoś inny. Zamiast nas ćwoki zawiadomoć, żeby wyjaśnić sprawę, to milczeli. Dobrze, uporaliśmy sie z tym problemem i cierpliwie czekamy 6 tygodni, w trakcie, których powinni zatelefonować, że chcą dostarczyć zamówienie. Uwierzcie mi, nie są to małe pieniądze..
Maciek wczoraj zatelefonował, by dowiedzieć się kiedy w końcu dostaniemy nasze meble, a pani zdzwiona poinformowała, że nie ma ich w magazynie i nie wie, kiedy i czy będą. I jak chcemy, to możemy zamówić co innego (znów 6 tygodni czekać i może znów nie będzie), albo zrezygnowac z zamówienia...Nie trafiłby Was szlag????Bo mnie tak!!!A ta cholerna bariera językowa i nieznajomość tutejszych przepisów nas wykańcza....

Mój małżonek zadzwonił drugi raz i inna juz kobieta (sympatyczna) poinformowała go, że owszem zamówienia odnotowane jest ale nie jes "przyjęte do realizacji". Jakoś żaden holenderski głąb nie pomysła, że jak zamawiamy to chcemy żeby było zrealizowane...Teraz wprowadziła, więc przed nami kolejne 6 tygodni oczekiwania.....Miodzio...Dobrze, że mamy na czym spać i gdzie trzymać kosmetyki...

Pola tam czasem wypowiada sie fizjoterapeuta bardzo sensowny facet jak sluchalam o dobrze pierszego wozka albo czy chusta czy nosidelko wczoraj bylo o pierszych butach ---zgadzam sie z nim w 110% fajny program a ogladasz czasem te wywiady z polozna?? tez fajna babeczka :laugh:

Ja też lubię ten program, nawet mój R. ze mną ogląda zawsze w niedzielne popołudnie po obiedzie. A w niedziele chyba zawsze jest odbcinek premierowy, a w tydodniu nawet nie wiem jak leci.
A ten gość to faktycznie bardzo fajnie się wypowiada i zgadzam się z nim jak dotychczas. Z tego co zauważyłam to teraz powtórki lecą, bo to z wyborem wózka czy butków, pracy przy komputerze, znieczuleniem zewnątrzoponowym to już wcześniej oglądałam, ale tego co ma być teraz nie widziałam więc musze oglądnąć.

No tak a ja tu nie mam nawet satelity, bo antena "szpeci" wygląd budynku.... Bez komentarzy na temat niemieckiej mentalności.

Powiedzcie kiedy dokładnie dają ten program, może Mama mi będzie nagrywać. A co mówili o chustach do noszenia? Lepsze, niż nosidła. Ja strasznie chcę nosić swoją dzidzię w takiej chuście.

reklama
Cynamonka, wejdz na onet tv. program tvn style i tam są godziny emisji. Nie podaję Ci bezpośrednio, bo są one b. różne. Z tego co zauważyłam 1 odcinek powtarzają przez tydzien w różne dni i o róznych godzinach, więc nie będzie kłopotu z nagraniem. Czas emisji: 30 min. Tematy różne, cholernie ciekawe.
Dziewczyny -zgadzam się z Wami. Fizjoterapeuta-obłędny i do tego z jajem, np. o bucikach ("koszmarki")-uśmiałam się. A swoja droga za cholerę nie wpadlabym na to jak wybierać buty dla dziecka...
Dzisiaj o zapaleniu piersi tez fajowo. Gonie mojego męża, żeby oglądał ze mną bo co 2 głowy zapamiętają, to nie jedna, nie?
O tych chustach, to cholera nie pamiętam...Ale tutaj np. jedna z moich szkolnych koleżanek z Indonezji nosi w tym ( a w zasadzie usypia) swojego już 2,5 letniego i on to lubi a jej wygodnie. Nie wiem tylko jak jej plecy to znoszą. Bo moje np. już teraz sprawiają mi kłopoty...
Dzieki temu programowi wybrałam ostatnio fotelik polecany przez fizjoterapeutę....Och, jak dużo można się od fachowców dowiedzieć.
1.08 idę na wizytę do połoznej. mam nadzieje,ze wynegocjuje badanie krwi w kierunku obciążenia glukozą. Wiem, że to się tutaj też (o, dziwo) wykonuje, jednak chyba troche póxniej niż w dzisiejszym odcinku mówiła lekarz....

Do góry