reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Czekam na malenstwo :

• Wszystkich głosujących
    24
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zebrra, ja tez byłabym zainteresowana szkołą przy zelaznej, bo chcę tam rodzić. Moze się spotkamy? :-)
A kiedy zamierzasz isc, w ktorym tygodniu?

Podobno na zajęcia można zacząć chodzić od 28tc... Zapisałam się na kurs od 27/04/07 na godzinę 18-tą :)

Bazylka ta szkoła, o której pisze Ankami też uprawnia do zniżki na Żelaznej :) także sprawdź, do której Ci bliżej :)

A znacie jakieś refundowane szkoły przy Solcu?
Wprawdzie już się zapisałam na kwietniowy kurs u Magdy Witkiewicz, ale nie wiem jeszcze, na który szpital się zdecydować...

Nie znam, ale na pewno znajdziesz cos w necie. Ja tez byłam zainteresowana Solcem, ale okazało się że mój lekarz juz tam nie pracuje.. tylko w Św.Zofii, została mi więc prosta drogą Żelazna. Juz raczej nie zdecyduję się na inny szpital. Duzo słyszałam jednak dobrego o starynkiewiczu.

Ankami, swego czasu robiłam research w necie i okazuje się ze zapisałam sobie niektóre informacje w komputerze, oto one:

• Rodziłam na Solcu z położną Iwoną Oksiędzką jest taka jakiej szukasz miła ,grzeczna, jest super fachowcem i wzbudza zaufanie .Przy niej czułam się bezpieczna nie mówiąc o tym że jest tańsza. Podam ci jej nr 0606409543
  • ja z kolei poznałam urocza położną na Solcu - Krystyna Komosa-, wcześniej uczęszczałam do jej szkoły rodzenia, ta kobieta pozwoliła przełamać lek przed bólem i pokazała ze poród to cos naturalnego, ponadto ponieważ oddział był niewielki by kameralny,
    namiary na Krystyne:
    www.rodzimy.pl

dzięki Bazylia.
Ja do tej pory też byłam przekonana do Żelaznej. Chodzę do lekarza, który tam pracuje.
Ale on sam powiedział, żeby wziąć pod rozwagę Solec. No i zaczęłam się wahać. Niby zrobiłam już pierwszy krok w kierunku św. Zofii, bo zapisałam się do tej akredytowanej przez nich szkoły rodzenia. Ale nigdy nic nie wiadomo.

reklama
A do jakiego lekarza chodzisz Ankami?
Ja do dr Zioło, on pracował i na Solcu i na Zelaznej, ja rozwazałam oba zapisując sie do niego, ale na wizycie okazało się ze na Solcu juz nie pracuje. Solec podobno jest teraz w swietnym stanie, no i mam do niego najblizej z domu. Ale raczej zostanę przy Zelaznej, tym bardziej ze musze jeszcze przebadac sie u okulisty pod koniec ciązy i jesli cesarka - to bedzie ją robil mój lekarz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry