reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kosz - watki nieaktywne przeznaczone do trwalego usuniecia

reklama
Czesc Witam was wszystkie!Anaklim ja bylam w Medicusie i nie wyszlo lekarzowi to 3 i 4d jechalam tak daleko i nic z tego,gratuluje Tobie to piekna pamiatka:-)

Piszcie dziewczyny jak się czujecie, jak Wasze brzuchole, kopią juz maluszki???? Co u Was?? U mnie w Longford słonecznie i ciepełko!!!!

ja mialam polskiego GP z Medicusa i nic nie placilam, takie same zasady jak u irlandzkieego po porodzie dziecko i ja tez mielismy wizyty darmowe, mnie prowadzila ginka Monika Antepowicz bylam zadowolona, mam znajome ktore tez do niej chodza nie spotkalam sie ze zlą opinia.

Piszcie dziewczyny jak się czujecie, jak Wasze brzuchole, kopią juz maluszki???? Co u Was?? U mnie w Longford słonecznie i ciepełko!!!!

U Mnie już końcóweczka, a Wiercipiętka szaleje jak zwykle...:-D a w Dublinie od środy ma być ciepełko, więc czekamy :-)

Pozdrowienia dla wszystkich kobitek:-)

No naszczescie zrobilo sie ciepluto, szkoda tylko ze sloneczko tak rzadko zza chmurek wyglada.
Malutki tak kopie ze czasem mam wrazenie jakby chcial juz wyjsc, ale jeszcze ma 3.5 miesiaca wiec spokojnie czekamy. Wczoraj zaczelismy z mezem pomalu szykowac pokoik dla malutkiego, wiem ze moze troche zaszybko ale juz nie mozemy sie doczekac.
Zycze milego dnia.;-)

Dziewczynki, kiedy robią pierwsze USG? Kiedy w ogóle 1 raz wybrać się do lekarza - w którym tygodniu ciąży?
Pytam, bo opinie są podzielone - jedne mówią, że do 3 miesiąca nic oprócz ciśnienia krwi i ważenia nie zrobią - jak to jest na prawdę?

Dziewczynki, kiedy robią pierwsze USG? Kiedy w ogóle 1 raz wybrać się do lekarza - w którym tygodniu ciąży?
Pytam, bo opinie są podzielone - jedne mówią, że do 3 miesiąca nic oprócz ciśnienia krwi i ważenia nie zrobią - jak to jest na prawdę?

Wszystko zależy od szpitala, ja w Rotundzie w Dublinie bardzo długo czekałam na pierwszą wizytę, miałam ją dopiero w 25 tyg i musieli zrobić mi USG bo w tym czasie trzeba sprawdzić czy wszystkie narządy maluszka dobrze się rozwinęły.Najlepiej jak najszybciej się zapisać na pierwszą wizytę a dodatkowo pójść na USG do ginekologa.

złąożyłam nowy wątek do ktorego wpisujemy rzeczy ktorych szukamy, wiec;

-szukam przebrania świnki Peppy, moge odkupic uzywane bąfz podpowiedzcie czy gdzies widziąłyście taki kostium;
-szukam zabawek -świnka peppa........

reklama
Do góry