reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kosmetyki - jakie dla niemowlaka?

Uzywam pampersa zielonego . i husteczek zielonych , ale lubie nowosci :-)a jakich Ty Nusia uzywasz??

Uzywam pampersow w zielonej paczce, a chusteczki tez pampers sensitive.

Ktoregos razu kolezanka byla u mnie i zostawila przypadkiem chusteczki Huggies, sprobowalam je i jak dla mnie nie sa dobre, twardsze niz pampersa i mniejsze jakos mi nie podeszly, uzywam tego co napisalam i nie zamierzam zmieniac bo sie sprawdzaja, no i cena tez jest wporzadku.

reklama
Dziewczyny a uzywala ktoras z was - pampersa sleep and play ? ja chcialam kupic te piluszki ale n ma ich nigdzie w Uk :-(

Buziaczku ja uzywałam chusteczek i muszę przyznac ze są bardzo fajne. Mocno nawilżone i nawet ladnie pachną. Pieluchy szukalam w hipermarketach i widzialam tylko male aczki po duzej cenie a to co reklamują to jakas sciema chyba.

My uzywamy caly czas pieluch Rossmanowskich i jestesmy z nich bardzo zadowoleni. Chusteczki aktualnie Huggisy tez ok. Igorek robi kupkę do nocniczka takze chusteczek idzie mi duzo mnie j niz kiedys.

pozdrawiam

A my uzywamy 4 (7-18kg) ostatnio zmienilismy na pampers activ fit i musze powiedziec ze sa bardzo9 fajne,takie meciutkie z kazdej strony i siateczke maja w srodku jak te pierwsze pampersy newborn.....wczesniej był pampers zielony tez dobry:tak: Chusteczki pampers sensitive najlepsze,huggisy tez nie sa zle tylko wkurzaja mnie ze tak sie rwa:wściekła/y:

My do pielęgnacji używamy:
- do kąpieli - płyn Babydreams z Rossmanna
- do mycia - mydełka Johnson's
- szampon - lawendowy Johnson's.
Piszcie jak to jest u Was z kosmetykami:tak:.Jakich używacie:confused:?

My uzywamy
-oilatum do kapieli i ciałka,
-do twarzy to roznie raz nivea,raz ziajke,raz aventu(Amelcia go uwielbia bo pachnie ładnie,zawsze gdy smaruje Jej buzke probuje go zjesc:-D)
-proszek Jelp

reklama
A my uzywamy 4 (7-18kg) ostatnio zmienilismy na pampers activ fit i musze powiedziec ze sa bardzo9 fajne,takie meciutkie z kazdej strony i siateczke maja w srodku jak te pierwsze pampersy newborn.....wczesniej był pampers zielony tez dobry:tak: Chusteczki pampers sensitive najlepsze,huggisy tez nie sa zle tylko wkurzaja mnie ze tak sie rwa:wściekła/y:
a mi jakos nie podchodza te pampersy activ fit , poniewaz ta siatka nie wchlania jakos za dobrze takie mam wrazenie ...to oja opinnia:sorry2:kupka przykleja sie do pupy anie do pampersa :dry:

Do góry