ciekawe czemu reklamuja a nigdzie w sklepie ich nie ma i kosztuja tylko 30 zl .
reklama
I
iiwka
Gość
Coś w tym jest Buziaczku bo w paczce jest chyba 64szt.tak jakoś zobaczyłam na reklamie. dziwne i podejrzane
chcialabym zeby je wprowdzili bo podobno sa z rumiankiem ;-)moze akurat beda sie sprawdzac ? hmmm
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
chcialabym zeby je wprowdzili bo podobno sa z rumiankiem ;-)moze akurat beda sie sprawdzac ? hmmm
A te ktorych teraz uzywasz, nie sprawdzaja sie?
Uzywam pampersa zielonego . i husteczek zielonych , ale lubie nowosci :-)a jakich Ty Nusia uzywasz??
I
iiwka
Gość
Kupiłam te pampersy i są nie bardzo
a Dlaczego ci iw nie pasuja ?? co w nich nie tak ? ja sobie chusteczki chwale Mama miala i mi dala przywiozla z Polski. super sa bo ladnie pachna i sa delikatne
No proszę, a ja do tej pory słyszałam same złe opinie o tych chusteczkach. Ale jak widać -ile użytkowników, tyle opinii. Każdemu co innego pasuje.a Dlaczego ci iw nie pasuja ?? co w nich nie tak ? ja sobie chusteczki chwale Mama miala i mi dala przywiozla z Polski. super sa bo ladnie pachna i sa delikatne
Ja np. próbowałam chysteczek z biedronki DADA, bo słyszałam pozytywne opinie, a dla mnie były beznadziejne -za twarde. Za to podpasowały mi DZIDZIUSIE.:-)
A z Maciusie, jak był starszy, to używaliśmy pieluch z Belli. I bylismy zadowoleni (a Iiwka nie poleca;-)) -są grubsze i może troche twardsze, ale dobrze wchłaniają.
Także nie pozostaje nic innego jak samemu testować.
reklama
I
iiwka
Gość
Racja! jak dla mnie to różnią się bardzo od tych zwykłych pamperkaów Nawet w dotyku czuć kuleczki w nich. i nie mają rozciąganych pasków,Możecie spróbować bo i tak cena jest ok! 50szt za 29,9 w tesco