reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOSMETYKI DLA DZIDZI

krem nivea na każdą pogodą strasznie trudno się wchłania i rozsmarowuje - Piotruś dostaje szału jak widzi opakowanie ;)

reklama
Azik ja właśnie sprawdziłam specjalnie w sklepie, bo miała kiedyś próbkę i wiem, że tak się trudno go rozsmarowuje, że szok, ale ten jakiś inny. Fakt, że się długo wchłania, ale z rozsmarowaniem nie miałam żadnego problemu.

Jeśli chodzi o krem na każdą pogodę to polecam z bubchen - świetnie się rozsmarowuje, nie ma prawie zapachu i jest skuteczny - wypróbowałam na sobie przy mrozie -30st :)

kupilam kremik bambino ale teraz patrzac na sklad widze ze zawiera tlenek cynku i nie wiem czy mam to stosowac tez na buzie, no niby jest napisane ze do twarzy i ciala od pierwszych dni zycia ale ktos na forum mowil ze z tym cynkiem to glownie na pupe , co robic? nadaje sie czy nie?

mamaboo - a to taka mała tubka? - bo ja mam taką (krem na każdą pogodę - hipoalergiczny - zawiera pantenol)
może coś nowego wypuścili?

fajnie natłuszcza - ale nie dla Piotrka ;)
może przy małym się sprawdzi ;) - Bartuś nie ucieknie ;D

ja kupiłam kosmetyki bubuchena, dostałam zestaw nivea, poza tym mam sudocrem i balneum,chusteczki pampers sensitiv
w moim szpitali używają jonsonsa ale można używać od początku swoich, poza tym dają wyprawkę w której jest zestaw jonsona, sudocrem, pampersy

ja dziś w końcu dowiozłam sobie Alantan i Linomag; poza tym dalej tylko mydło i krem pielęgnacyjny Bambino i małe opakowanie Sudocremu; chusteczki mam Pampersa (1op.) i Bambino (1op.)

reklama
a ten sudovrem
tez kupilam
mozna stosowac zapobiegawaczo przy kazdym przewijaniu raz dziennie czy tylko na odpazenia???

Do góry