U
usunięty
Gość
Obejrzyj od początku do końca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, COVID jest bardzo dziwny... Widziałam już bardzo dużo w związku z tym wirusem i przyznam Wam uczciwie, że w ogóle nie czuje jakiegoś zagrożenia. Mój mąż przechodził, połowa znajomych też i w większości bez żadnych objawówStaramy sie juz od jakiegoś czasu bez owocnie wiec nie, nie wystrzymujemy starań bo stwierdziliśmy ze co ma być to będzie.
Dokładnie, COVID jest bardzo dziwny... Widziałam już bardzo dużo w związku z tym wirusem i przyznam Wam uczciwie, że w ogóle nie czuje jakiegoś zagrożenia. Mój mąż przechodził, połowa znajomych też i w większości bez żadnych objawów
Kochana tu nawet jak test jest pozytywny to znaczy że jest negatywny.A pewność, że przechodzili mają potwierdzona testami?
OczywiścieA pewność, że przechodzili mają potwierdzona testami?
Ale wpływ na płód nie jet jeszcze znany. Inne wirusy, np. Toksoplazmozę czy cytomegalię też przechodzi się bezobjawowo, a konsekwencje dla dziecka w brzuchu mogą być tragiczne... także lepiej tego nie lekceważyć przy staraniach i ciąży.Dokładnie, COVID jest bardzo dziwny... Widziałam już bardzo dużo w związku z tym wirusem i przyznam Wam uczciwie, że w ogóle nie czuje jakiegoś zagrożenia. Mój mąż przechodził, połowa znajomych też i w większości bez żadnych objawów