reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do zdjęć naszych maluszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzia
ty już się naubierałaś sukienuś :)
Dla chłopców też są superubranka, i mozna mieć super małego przystojniaka.
Mi nawet te dla chłopców ubranka się jakoś bardziej podobają bo dla dziewczynekwszystko takie jednakowe, różowe falbaniaste, a ja na moja w różach i falbankach nie mogę patrzeć,w tych krótkich włoskach wygląda nie fajnie w takim stroju

madzia
ty już się naubierałaś sukienuś :)
Dla chłopców też są superubranka, i mozna mieć super małego przystojniaka.
Mi nawet te dla chłopców ubranka się jakoś bardziej podobają bo dla dziewczynekwszystko takie jednakowe, różowe falbaniaste, a ja na moja w różach i falbankach nie mogę patrzeć,w tych krótkich włoskach wygląda nie fajnie w takim stroju
A no wiidzisz ja znów lubie kolory.A jakoś tak dla chłopców w większości to w podobnej kolorystyce.Choć wiem że i chłopca można super ubrać.Ja mam jakiś taki sentyment do takich maluszków-dziewczynek.Wyglądają tak słodko w tych sukienusiach.Choć nie umniejszam chłopcom.

śliczniutkie te nasze królewny i królewicze. i rosna jak na drożdzach.
a tak nie dawno zastanawiałyśmy się jak bedą wyglądac.

reklama
Ojj tak, miło popatrzeć, jak nasze skarbusie rosną jak na drożdżach :) wszystkie dzieciaczki są słodziutkie... i każde ma coś innego specyficznego w sobie :) moja mała jeszcze nie upodobniła sie jednoznacznie do jednego z rodziców... a czy u Was już widać jakies podobieństwa?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry