reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do zdjęć naszych maluszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jejciu dziewczyny, napatrzeć sie nie moge na te Wasze Maluszki:-) są cudowne każdy bez wyjątku:-)
Ostatnio sobie weszłam na wrześnowe brzuszki i aż wierzyć sie nie chce, że każdy z domowników jest już z nami:-)

Paula ślicznotka okrąglutka:))
Mambusia ale przystojniaczek z synusia

ja tez mam jakos wielki sentyment do naszych zdjęc brzuszkowych, a ostatnio ogladałam filmik z moim brzuchem i kopniakam synusia:-)

Ostatnia edycja:
Dziuba Milenia ma bardzo filozoficzne minki, nie wyglada na lobuziare;-)
Madzia fajne filmiki, bedzie super pamiątka:-)
Outstanding bardzo przypominasz mi moja kuzynke i fajne imię ma corcia;-)
Mambusia zgrana z Was rodzinka, widac ze u Was rodzicielstwo to nie za karę;-)
KasiulaFranus jak przystało na faceta w moro musi miec troche cialka:-D
Kati słodka Nikola:-)
Paula cudne dzieciaki:-)

nalka Malutki jest śliczny, widać, że mu się w chuście podoba :tak:
Tofilesia ale Leon zadowolony :-D tak słodko wtulony w mamusię!
ewelina Sophie ma zabójczego irokeza :-D Jest jedyna w swoim rodzaju.
dziuba Lenka robi piękne pompki, minka grzecznej dziewczynki ;-)
sylwiczka Twoja Alicja jaka wystrojona :happy2: Ślicznotka. I chyba cała mamusia...
mambusia to trzecie zdjęcie z tatusiem wymiata :tak: piękna rodzinka!
magda uśmiech Bartusia dla nas- bezcenny :tak: Kochany jest!

wiecie co, wątek zdjęciowy jest zdecydowanie moim ulubionym!! uwielbiam nasze wrześniaki, wszystkie są piękne i cudowne!!

i dziękujemy za miłe słowa, rzeczywiście Milencia w większości grzeczniutka, mam nadzieję że tak jej zostanie, jeden szajbus mały w domu wystarczy :-D

Dziewczynki jakie cudne te Wasze pociechy... Jestem zakochana we wszystkich bobaskach hihi Rozwalił mnie Leoś...Teofilesia - Twój mały jak z reklamy. Pozuje rewelacyjnie i jest mega fotogeniczny. Zajebiste zdjęcia;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry