reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do zdjęć naszych maluszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jejciu dziewczyny, napatrzeć sie nie moge na te Wasze Maluszki:-) są cudowne każdy bez wyjątku:-)
Ostatnio sobie weszłam na wrześnowe brzuszki i aż wierzyć sie nie chce, że każdy z domowników jest już z nami:-)

Paula ślicznotka okrąglutka:))
Mambusia ale przystojniaczek z synusia

ja tez mam jakos wielki sentyment do naszych zdjęc brzuszkowych, a ostatnio ogladałam filmik z moim brzuchem i kopniakam synusia:-)

Ostatnia edycja:
Dziuba Milenia ma bardzo filozoficzne minki, nie wyglada na lobuziare;-)
Madzia fajne filmiki, bedzie super pamiątka:-)
Outstanding bardzo przypominasz mi moja kuzynke i fajne imię ma corcia;-)
Mambusia zgrana z Was rodzinka, widac ze u Was rodzicielstwo to nie za karę;-)
KasiulaFranus jak przystało na faceta w moro musi miec troche cialka:-D
Kati słodka Nikola:-)
Paula cudne dzieciaki:-)

nalka Malutki jest śliczny, widać, że mu się w chuście podoba :tak:
Tofilesia ale Leon zadowolony :-D tak słodko wtulony w mamusię!
ewelina Sophie ma zabójczego irokeza :-D Jest jedyna w swoim rodzaju.
dziuba Lenka robi piękne pompki, minka grzecznej dziewczynki ;-)
sylwiczka Twoja Alicja jaka wystrojona :happy2: Ślicznotka. I chyba cała mamusia...
mambusia to trzecie zdjęcie z tatusiem wymiata :tak: piękna rodzinka!
magda uśmiech Bartusia dla nas- bezcenny :tak: Kochany jest!

wiecie co, wątek zdjęciowy jest zdecydowanie moim ulubionym!! uwielbiam nasze wrześniaki, wszystkie są piękne i cudowne!!

i dziękujemy za miłe słowa, rzeczywiście Milencia w większości grzeczniutka, mam nadzieję że tak jej zostanie, jeden szajbus mały w domu wystarczy :-D

Dziewczynki jakie cudne te Wasze pociechy... Jestem zakochana we wszystkich bobaskach hihi Rozwalił mnie Leoś...Teofilesia - Twój mały jak z reklamy. Pozuje rewelacyjnie i jest mega fotogeniczny. Zajebiste zdjęcia;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry