reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do zdjęć naszych maluszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie wszystko jedno
Sylwia jaaaki słodziak z Kamilka
Oliga twój synek drobniutki jest chyba?
Anisen fajnie że już diabełek wypedzony ;-)
s035.gif

Ostatnia edycja:
reklama
uwielbiam zdjęcia wrześniowych maluchów :)) cudne są te małe istotki.

echh tylko nie iwem czy osobny wątek z komentarzami to dobry pomysł. W każdym razie na lutówkach miałyśmy razem i komentarze i zdjęcia i jakoś lepiej mi sie pisało ;) ale moze ja jestem przyzwyczajona do tego.

ja tez zwlaszcza teraz komentarze powinny byc pod zdjęciami, a nie w innym wątku, bo jakoś tak dziwnie jest

też myślę, że na jednym wątku (zdjęcia + komentarze) byłoby wygodniej, bo tak skakać z jednego tematu na drugi to można sie pogubić co komu odpisać.

A mnie też wszystko jedno ;-)
Tofilesia uuuuwielbiam stópki, są takie Kochane :-):tak: (zawsze całuję przy przebieraniu) Leoś prześliczny! Stópki boskie!

magda ale rewelacyjne minki :-D A jakie zarąbiste body! Też takie chcemy ;-)

uwielbiam zdjęcia wrześniowych maluchów :)) cudne są te małe istotki.

echh tylko nie iwem czy osobny wątek z komentarzami to dobry pomysł. W każdym razie na lutówkach miałyśmy razem i komentarze i zdjęcia i jakoś lepiej mi sie pisało ;) ale moze ja jestem przyzwyczajona do tego.

dziewczyny przypominam że było głosowanie jak to ma byc i większość uznała że tak lepiej. A opcji było kilka z tego co pamiętam:) eh te (zmienne) kobiety :-D

mi też się wydaje że lepiej jak jest razem, bo tak skakać to się mało komu chce ipisac komentarz i przez to mało jakoś tu komentarzy do zdjęć. ale tomojeprywatne zdanie, ja większość jednakk będzie teraz wolała wszyskto razem to możemu przecież to zmienić i już.

Asia bo to dopiero teraz w użytkowaniu wyszło, że chyba wygodniej te wątki połączyć:-)
wrześniowa, ja też przy przebieraniu wycałowuje stópki. Przyznam nieskromnie, że często paluszki lądują w mojej buzi :zawstydzona/y:

Sądzę, że tak faktycznie było by wygodniej - jak mam tu wskakiwać i dorzucać komenty to szczerze powiedziawszy rzadko mi się chce ;);P

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry