reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Mikado, cóż za pamięć lub dociekliwość :) Tak, to chłopak a nie dziewczynka, ma długie kłaki mimo że jak większość częściowo wyłysiał i rzęsy jak żyrafa. Ponieważ ubierany jest głównie na beżowo/biało czasem na niebiesko, brany jest za dziewczynkę jakby dziewczynka nie mogła być w beżowym.

angie80 to urodziny Wasze? W końcu półroczność też zobowiązuje :) Kinga piękny marynarz
andrzelika1989 - zdjęcie z babcią ma tyle emocji. Wygląda jak profesjonalna scenka rodzajowa rodem z national geographic
Gola84 - to samo co u andrzeliki. Zdjęcie z dziadkiem mistrzostwo świata. Tyle kontrastów ile tylko można było zawrzeć. On statyczny ona ruchliwa, on ubrany na ciemno ona na jasno. Po prostu idealny obrazek na koniec starego i początek nowego roku (nie uchybiając dziadkowi :) a Pola ma śliczny kształt oczu
winki80 - gdzie znalazłaś czysty kawałek trawy? Zazdraszczam Skandynawii. Albo jak mam schizy albo rzeczywiście wokół mnie sam syf mimo lasu 200 m od domu. A Oli dorosły, okulary, czapka z dorosłym daszkiem, butla samodzielnie, świeca profesjonalnie
Anek82 - jacie, pierwszy raz w spacerówce i spacerówka zdobyta
kasiek2511 - Oleńka wygląda nie jak Oleńka a Nikita w tej papasze (vide Elton John i Nikita). Istna syberyjska dziewczynka

Anek - ale Zosia zadowolona! Poła też ma zaciesz jak siedzi w spacerówce, ale jest jeszcze jakaś taka malutka do niej, na wertepach rzucą Poliszonkiem jak złym pieniądzem!:baffled:

winki
- Woow, ale se Olinek siedz! Młodszy od naszej Poli, ale ona się tak nie utrzyma jeszcze, ach te jego duże ślepka!:)

angie
- cudne jesteście obydwie, laski jak się patrzy, Kingusia śliczna i jak ją ta mama stroi!:-D:tak:

andrzelika - ale fajnie Was widzieć ! Foty super, Ty śliczna a Wasz Alanek przystojny! Pozdrawiam!!!! :)

Ocelota - ja bym nie miała żadnej wątpliwości ze to chłopak. I to sliczniutki. I fajne zestawienie jak sie zmienia. No i siad profesjonalny.
Anek- cudowna poza z nogami w górze. Kurcze jakie one muszą miec silne mięśnie brzucha by wiecznie te górki tak trzymać. Jakie fajne butki.
Mim - no pełen relax. Tez bym pospala pól naga w cieniu w ogródku.
Gola- Polunia mogłaby byc modelka ciuchów dla dzieci. W tej czerwonej sukienusi wyglada jak lato. Ślicznie.
Oli daje radę z siedzenie nasłuchwianiu nogach pochylimy do przodu. Aż rwie sie by tak siadać. Ale po chwili bec i leży.
Andrzelika - jakie fajne zdjęcia. Super wygladasz. Dobrze ci w blond włosach. I Alanek jaki fajny chłopak. Jaki babci ciekawy.
Angie- Kingusia zawsze taka radosna i zainteresowana. Ślicznie wyglada na elegancko i tez ma śliczne buciczki. No i ty lasencja jak zwykle.
Mikado- no tutaj nie mogę narzekać na brak zieleni. Wszędzie są parki i trawniki. Ludzie naprawdę sprzątają po swoich psach więc naprawdę nie ma kup. Nawet koło bloków są wielkie trawniki z placami zabaw, laweczkani, stolikami. Koło mojego domu po trawnika h skaczą króliki.
A park ze zdjęcia był naprawdę cudny , z dywanami niebieskich i białych kwiatków i wielkimi drzewami rozkwitajacych magnoli.

Gola Polunia wyglada super,slicznotka z niej i jaka juz jest duza dziewczyna :-) a zdjecie z dziadkiem jest sliczne ;-)
andrzelika Alanek juz taki duzy jest i jaki przystojniak,slicznie kochana wygladasz ;-)
angie Kingusiu Wszystkiego Najlepszego na te polroczku kochana !!! smieszek kochany z niej jest,slicznotka taka juz jest duza;-):-)

andrzelika- jakie Alenek ma rzęsy śliczne - piękny jest! I jak Ty dziołszka schudłaś!
Mim cudne zdjęcia, zazdroszczę tego morza! :-) Piękną masz rodzinkę!! Kurcze, przymierzam się do chusty już chyba miesiąc, jak tylko mi coś gotówki wpadnie - kupuję!!!!! Bo u nas są super tereny wokół las i pola, łąki , a wózkeim mi mega ciężko wjechać PS Wasi chłopcy chyba do siebie podobni ?:)
Julianaa - ale fany klusek się zrobił z Aleksa i też ma śliczne oczka! Rośnie Wam jak na drożdżach

reklama
margo ale z Lenki śliczna dziewczynka!! I rzeczywiście duża jest!! świetnie ubrana!!
katarek ale przystojniaki z Twoich synów!! A nóżka w buzi to jest to;-)
kasiek przepiękną sesję ma Oleńka!!! Wygląda ślicznie- jak aniołek!!!
Ocelota Twój synek jest słodziutki!! Przystojniak z niego!! A Ty moe byś napisała do nas na wątku głównym?? Zapraszamy: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...topad-2011-a-48877/index1632.html#post8521278
Angie Kingusia jest prześliczna!! I jak rośnie Wam fajnie!!! A opaska rządzi. ja mam taki sam kolor jak Wy o wszystkie koralowe juz wykupione hehe Na urodzinach obie wygladałyście bardzo ładnie!!!
Anek Zosia sie świetnie prezentuje w spacerówce!! Widać ze jej to pasuje!! A co do wymiarów tej spacerówki to ja mam wrażenie że moja też zaraz bedzie za mała...
Winki super fotki!! Opalanie na tarasie/balkonie superowe!!!
mim ale Grzesiowi dobrze!! Też bym sobie tak pokimała w ogrodzie:-) No i wypadu nad morze zazdraszczam!!!
Gola Polunia wygląda cudnie!! Jak zawzse ubrana pięknie.A fota z dziadkiem wymiata!!!
Andzrelika ale Alanek rośnie!!! Przystojniaczek z niego!! Śliczne masz włosy kochana!!!!
Julianna ale przystojniak z Aleksa!!!

Do góry