reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

ponko aby patrzeć jak Filip zacznie chodzić, czy On już raczkuje? żyrafka Mu jak widać smakuje:)

Julianna masz najmłodszego internautę na świecie:) ten bezzębny uśmieszek jest cudowny!

mim jaki Grześ już duży! opieka braciszka jest niezastąpiona.

agalodz niedługo Wojtuś będzie Wam czytał do snu:) super trzyma tę książeczkę

Ssabrinaa Sami brykasek, stroju tygryska mu brakuje:)

Niuniunia śliczną masz królewnę śmieszkę

margo Lence opiekunek nie brakuje, fajne masz siostry!

Angun super przystojniak!

Cocca Franuś męsko wygląda, ma poważne spojrzenie:)

winki Oluś jest bardzo długi, mam na dole taki sam przewijak ale mojemu nogi jeszcze nie wychodzą poza. Ile On ma wzrostu? Kura wyzwala w Olinku radość:)

onanana Majusi nic nie moze umknąć ze spacerku, fajna czapa.

katarek Wojtuś robi przesłodkie minki. Czy On już tak swobodnie siedzi?? Chlebek smakował?:)

reklama
Wojtus jak sie zlapie naszego pieska albo jakiegos przedmiotu to juz sam siada, i jak siedzi to juz lapie rownowage nie przewraca sie co chwila na boczek, ale pilnuje zeby za czesto tak nie robil no i nie na podlodze bo upadek moze byc bolesny, najczesciej siada na lozku bo jest miekkie ale zawsze jest asekurowany, chlebek raczej zostal wymemlany niz posmakowany ale zostal przyjety pozytywnie (przepraszam za brak polskich znakow ale wlasie wysiadl mi alt)

cocca Franus sliczny kawaler rosnie

winki Oli i kura po prostu szal ;-)

onanana Majeczka jak zwykle sliczna i pozycja super ciekawa, jeszcze nigdy nie widzialam zadnego dziacka zeby w ten sposob podziwialo swiat:tak:

margo Lenka super pozuje

katarek Wojtus to juz taki duzo chlopak i tyle juz umie, gratulacje

kasiek Olenka sliczna i ma rewelacyjna sesje

śliczne dzieciaczki wszystkie, rosną nie samowicie szybko:tak:

Angie ślicznie wygląda Kingusia w tej opasce mamy też w takim kolorze, ale musiała być nie zła sprzedaż tych opasek w H@M gdyby nie to forum to bym nie kupiła:-)
kasiek bardzo ładna sesja. ślicznie Oleńka pozuje:tak:

Kasiek córeczka ślicznie pozowała na sesji, świetne zdjęcie z miśkami, w futrzanej czapie!!
Angie Kingunia wygląda bosko w opaseczce, jak się ładnie uśmiecha!!!
Ocelota śliczne Maleństwo, ma piękne duże oczy i jak już dorośle wygląda (wybacz, ale nie jestem pewna, ale to chłopczyk prawda?).

reklama
Do góry