reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
mim kochana, Grzesiu rośnie niesamowicie, całą rodziną śledziliśmy losy Grzesia na blogu, bardzo się cieszę, że rośnie Ci kolejny przystojniak!
winki u nas też poszła spacerówka w ruch, śliczny teren do spacerów.
agalodz tylko tatusiowie tak potrafia:-) super zainteresowanie książeczka!
Ssabrinaa Sami jest rewelacyjny! Niesamowicie wygląda z tą czuprynka! Przez te włoski wygląda na starszego:-)
Niunia ślicznotka z Wikusi! I jaka wystrojona!
Margo super zdjęcie z siostrami. My mamy całą rodziną zrobione zdjecie 7 lat temu: ja moi rodzice i 3 siostry z mężami i dziećmi, w sumie 15 osób, chcemy zrobić takie samo zdjęcie, teraz jest nas 19! Tylko trudno nas zebrać.
Julianna słodki uśmiech!
Angun najlepsze życzenia! 2-gie zdjęcie jest świetne!!!! Wszystkie są ładne, ale na 2-gim wygląda jak profesjonalny model w reklamie!

Ojojojoj, ale zaniedbałam galerię:szok: a tu takie bobiki już wielkie... ehhh niedobra ciotka ze mnie.

Gola - profesjonalnie Ci te foty wchodzą. Bo o uroku Polli, to już nie wspomnę:tak:
agalodz - mam wrażenie, że Wojtuś i moja Zosia na fotach podobnie do siebie wychodzą.
mirelka - zawodowe to kółko-kojec
Julianna - nie noooo Alex już sam usiadł? Silny facet. Mamo bądź dumna!!! PS młody do Ciebie podobny:tak:
Ssabrinaa - ja tu się cieszę z 1 wygibasa Zosi a Sami taki łóżeczkowy wędrowniczek:)
Niuniunia - prześliczna solenizantka i ma spineczkę we włosach - królewna.
Margo - ładne z Was dziewczyny.
Angun - coś Artur ma w tym spojrzeniu... będzie podrywał dziewczyny, już to widzę.

cocca świetne są takie zdjęcia, bardzo fajna pamiątka :-) u mnie na razie tylko ja z rodzeństwa mam dzidzię, starsza siostra jest na etapie starania :tak:

Dzięki dziewczyny!
Cocca Franuś jaki zrelaksowany na przewijaku, a włóżeczku widać że rozrabia, bo i minka zaskoczona :-)
Anek ma chyba po tacie to spojrzenie, on prawie cały tatowy ;-)

Julianna ale sliczny smieszek jest z Aleksa a jak super sam siedzi !!! Gratulacje dla Aleksa za samodzielne siedzenie ;-)
Angun ale Arturek urosl i jak on sie zmienia :-) i jak na moje oko to jest bardzo podobny do tatusia ;-)
Cocca ale Franus juz jest duzy i jaki przystojniak z niego,usciski dla niego ;-):-)

Kochane nie pamiętam kiedy ostatni raz komentowąlam fotki także wybaczcie jesli kogoś pominęłam!!
mim Twoje chłopaki sa bardzo przystojne!! Z Grzesia jest super dzieciaczek i ciesze się że tak fajnie rośnie. Śledziłam jego postępy na Twoim blogu (tak jak chyba połowa dziewczyn).
Julianna powiem tak : mama ładna, tata przystojny to i dziecko śliczne hehe:tak: Wo ale Aleks ładnie usiadł!!! Maly siłacz!!
Winki Olinek w spacerowce prezentuje sie bardzo dobrze. Ładne tam masz miejscówki!!
Agalodz ale bystrzacha z Wojtusia, wygląda tak, jakby rzeczywiście czytał!!! Kochaniutki!!
Ssabrina Sami akrobata!! Jest przekochany i ta czuprynaaaaaa!! Aż żal że nie wypada mu kucyków robić hehe
Niuniua Wikunia jest prześliczna!! I włoski też ma extra!!!! Do schrupania!!
margo wow!! Wy wszystkie jesteście prześliczne (bo ta z lewej to Ty tak??).
Angun Arti jest zajebiaszczy!! Ona ma taką buzię mądrą, no superowy jest!!
Cocca Franciszek jest baaardzo przystojny!!! Super chłopczyk!!

Dziewczyny, wooo , ale nasze bobisławy rosną !!!!!!!
Julianna - ale zdolniacha z Aleksa ;)

Angun - Ale Artiemu włochale śmignęły, kurde jaką ma grzywę - cudny jest :)
Cocca - Franuś rośnie jak na drożdżach i jakie ma ślepka ciemne ładne:tak:

reklama
Do góry