reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
mim fajnych masz chłopaków :-)
julianna bardzo fajne zdjęcia, sama robiłaś? czy jakaś profesjonalna sesja?
winki spacerów super i Oli wydaje się zadowolony, że widzi świat :-)
agalodz no rośnie ci mały literat ;-)
sabrina sami jest śliczny i jak oglądam wasze foty to jego włosy mnie powalają, są śliczne :-)
niuniunia Wiki jest śliczna i też ma piękne gęste włoski, Lenka przy niej jest jak mały łysolek :-D

Ssabrinaa - ja to się chyba z Polą będę biła o Sami`ego - no prześliczny jest, zjem Go!
Margo ja zawsze chciałam mieć siostrę!! A Ty kochana na 18kę wyglądasz! Pozazdrościć, wszystkie 4 jesteście piękne, a Lena to normlanie "wymiata" :D

mim super masz chlopakow, widac jak starszy sie troszczy o braciszka

Julianna super fotki, a Ty wygladasz kwitnaco.

winki fajna spacerowka i super teren na spacer

agalodz widac ze Wojtus bardzo zainteresowany nowa lektura, jaki on juz duzy chlopak

Ssabrinaa Sami niezly akrobata, no i przesliczny z niego chlopak, czuprynke ma super

Niuniunia sliczna panna Ci rosnie

margo super zdjecie, widac ze jestescie blisko

reklama
Margo- siła sióstr!! super mieć liczne rodzeństwo. Lenka będzie się miała z kim bawić!
Julianna- brawo dla spryciarza Aleksa! Wszystkiego naj z okazji skojczonych jutro 6-miesięcy!!! Uśmiech jak zwykle nieziemski!

Do góry