reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Margo Ja na początku miałam obawy do podawania nowych rzeczy ale czasami zamiast czytać gazety dla współczesnych mam słucham rad mojej mamy i daję małemu to co nam kiedyś podawali.Mam dwoje bratanków 5 i 7 lat i akurat oboje urodzili się w czasie kiedy mój brat miał duże problemy finansowe i nie było ich stać na mm i obiadki czy deserki ze słoiczka musieli zrezygnować z pewnych udogodnień. Od 6 miesiąca maluchy były na mleku krowim i kaszy mannej, jadły zupki gotowane, chlebek, owoce i warzywa i nie było żadnych problemów zdrowotnych, rozwijają się prawidłowo , więc uważam że nie ma wielkiego znaczenia czy coś maluch dostanie szybciej czy chwilkę później, ważne żeby był gotowy na nowe smaki i miał ochotę je zjadać no i żeby nic go później nie bolało.

reklama
winki - fajowski macie ten wózior! One chyba w PL sklepach nie są dostępne? Widać, że młody zadowolony w sapcerówie :-D
agalodz ale Wojtuś pięknie "czita", śliczny blondasek i ślepka ma pięknego koloru:tak:

mim ale Grzes wam rosnie a starszy braciszek widac ze uwielbia spedzac wolny czas z Grzesiem :-)
Julianna Aleks rosnie i sie zmienia tak bardzo :-)
winki Olus jaki zadowolony w nowej pozycji :-) widac ze sie mu podoba ;-)
agalodz Wojtus jaki zaczyta jest,widac ze sie mu podoba ksiazeczka ;-) sliczny jest :-)

Ssabrinaa - Sami jest BOSKI! Ach te oczy, ach te włosy i jaki akrobata z Niego, widzę, że łóżeczko w szerz już dawno za małe i brakuje miejsca na aktywność :-D

Gola dokladnie w szerz juz dawno za male ostatnio tak sie przekrecil ze sie zablokowal w nim i nie bylo luzu pomiedzy glowka a nozkami a jak sie odbijal od szczebelkow to glowka to odczula :-) rosna te nasze bobiki ;-)

reklama
a ja znowu nadrabiam...
Julianna
Aleks pięknie pije sam z kubeczka;)

Helenka ale Oluś jest już duży ;) Widać, że chlebek smakował:)

Mycha Nadinka widać, że szczęśliwa po jabłuszku;) Ona jest wiecznie uśmiechnięta;)

Winki Aleks jaki duży;) Ładna kobitka z Ciebie;) Aleks jak grzecznie leży w nowej spacerówce;)

Mikado marchewkowa próba zaliczona! gratulacje;)

Ponko ale Filipek się fajnie bawi z tą żyrafką pozazdrościć ;)

Mim przykładne rodzieństwo;) Fajnie braciszek Grzesia utula do snu;) Grześ jaki już duży;)

Julianna Aleks jest bardzo podobny do tatusia;) Ale z Ciebie chudzinka tylko pozazdrościć;)

Agalodz jak pięknie Wojtuś czyta książęczkę;) Widać, że to Wojtuś tatusia usypiał hehe;)

Sabrina Sami jaki duży;) A jak fajnie się bawi w swoim łóżeczku;)

Do góry