Dziewczyny nie wiem kiedy ostatnio komentowalam zdjęcia, strasznie zawaliłam ten wątek, bedę się więc daleko wracać..
Ankusch słodka gaduła z Martynki!! Widać że dobrze się dogadują z tatusiem
Gola Poliszonek Twój jest przecudny!! Widać że zna zasady savoir vivre i potrafi przyjmować gości;-);-) Pięknie lezy na brzusiu!!
Asia Zuzinka jest prześliczna!!!! Cudne ma oczka i włoski!!!
Mycha Nadinka jest kochaniutka!! Fajnie się sama zabawia na macie!! A te zdjęcie z blond czuprynka rewelacja!! He he
Andzrelika z Alanka jest prawdziwy model!! Przystojniak!!!
Julianna widać że nic więcej Aleksowi nie trzeba do szczęścia- flacha i zabawki
Slodziaczek!!!
Mikado Filipek jest przesłodki!!! Ty mamuśka wyglądasz kwitnąco. urodę dzieci odziedziczyły po mamusi!!!
Ssabrina sami jest śliczniutki!! włoski wymiatają!!
Kasiente Jacus mnie rozwalił tym zdjęciem w pajacyku kościotrupa!! Przystojniak mały!!!
Anek Zosieńka jest kochana!!! śliczny aniołeczek!!!
Mirelka bardzo silna dziewczynka z Liwii i też ma śliczne włoski!!! Niedługo kucyki będziecie robić
Cocca rany ale Franuś się zmienił!! Nie poznałabym Go!! Przystojniak mały!!!
Anna rzeczywiście rozkoszniaczek z Tymka!! Słodziak!!!
Niuniunia Wikusia jest sliczniutka!!! I ona tez niedlugo spineczki bedzie nosiła!!
Majuśka Patusia jest śliczniutka!! I jakie ma pucka ladne
cala rodzinka też bardzo ładna!!
agalodz Wojtuś jest kochaniutki!!! I jak mu dobrze u taty:-)
margo ślicznotka z Lenki! i jaka duża dziewczynka z niej!! A ty mamuśka wyglądasz cudnie!!
Angun rany ale z Artiego już duży chłopak. A taka chudzinka z niego była!! ładnie go mamuśka odhodowałaś!!!
ewika rany biedna twoja malusia z tymi krostkami. mam nadzieje że juz lepiej. Ale ma taką kochaną minkę na focie jakby nic jej nie było:-(
winki aleś ustroiła małego !! hehe wyglda zaje**iście ale jak dla mnie to zaraz po buzi widać ze to chłopczyk!!
katarek masz bardzo przystojnych Synów!!!!
syl ale Twoj Igorek jet słodziutki!! I jak sie skupia na akrobacjach!!!
mamusia masz przesliczne coreczki!!!
Katerinka wyglądacie super!!! Jaka Pati cierpliwa jak włosy suszysz
A to na basenie extra!! ścięłaś włosy??