reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Ankusch Martynka śłicznie wygląda, taki różowy cukiereczek!
Niuniunia Wikunia zadowolona z zabawy na macie, a smokala mamy takiego samego tylko w wydaniu męskim :-)
Katerinka Pati rzeczywiście do ciebie podobna, fajnie z mamą suszyć włosy!

Ostatnia edycja:
mirelka: urocze zdjęcia, super reportażowa pamiątka :) pierwsze zdjęcie ze skrzywioną minką, na końcu uśmieszek :laugh2:

mamusia - Kamika to chyba do Ciebie podobna :)
andrzelika - przystojniak w muszce i zawsze taki uśmiechnięty?
ankush - Martynka robi przecudne te minki a kokardeczka:) pięknie.
Niuniunia -Wiki bomba wygląda na spacerku, widać że jej wózio pasuje.
Katerinka - atak suszarką? Hihihih a Patrycja mamy na krok puścić nie chce:) Pięknie dziewczyny.
Mirelka - gratki za marchewkę i jak smakowało?

katerinka-ładna z ciebie kobitka i Patusia też, widzę,że robisz wszystko jak ja nawet z maleństwem ja to Alana nie raz jedną reką trzymam drugą herbatę słodzę, jem itp, bo czasem nie mam kiedy

mirelka jakie minki twoja córunia robi hehe duża dziewczynka

Anek Zosieńka jaka uśmiechnięta zadowolenie z życia 100%:tak:

reklama
mirelko - ale dobra marchewka, ta minka mówi wszystko:-)
Anek - no foto w bodziaku super, a wyraz twarzy bezcenny "Tak, tak, ja Wam jeszcze pokaże, hi hi"
Śliczne macie córy dziewczyny :tak:

Do góry