reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Ssabrinaa ach boski Sami :-)))) Gdybym była jkieś 27 wiosenek młodsza sama bym się koło Niego zakręciła :-D:-D:tak::tak:
Ankusch Wasza Martysia duża pannica, powiem Ci, że z buźki dużo się nie zmienila, ale jak jej włoski urosły! Jaka grzywa!:tak::tak::-D:-D

Ankusch Martynka jest prześliczna!! Uwielbiam słuchać jak dzieciaczki opowiadają po swojemu:tak:
Ssabrina Sami jest cudny!! Gola gdybym ja była "kilka lat młodsza" musialbysmy się bić o jego względy:-p:tak:

angie ale Wasza pannica już urosła! Śliczne jesteście, a malutka tą myckę ma obłędną! PS widzę, że u Was wiosna pełną parą :-D

angie Kingusia rosnie oj rosnie wam ksiezniczka,a ta sukieniusia z ta czapeczka oj jak slicznie wyglada ;-) mamusia a Ty swietnie wygladasz ;-)

Dzieki dziewczyny,Sami ma bujna fryzure i juz powoli mysle zeby gdzie niegdzie go obciac bo rosna mu te wloski ale jeszcze czekam:-)

reklama
Ssabrina Sami super włochacz!!
Gola skąd ja znam taki płacz!!!Minki POla robi takie jak mój Korni poważnieje jak go fotografuje.
Mikado mały tygrysek jest świetny!!
Angie80 Kigusia jest super będzie z niej śliczna pociecha!!
Ankusch Martynka to śliczna kluseczka jak mój Korni też takie nóżki tłuściutkie ma!!!
2mycha1 Nadia slicznie śpi mój łobuz nigdy by tak nie zasnął ,ale ona jest podobna do mojej Tosi jak była mała!!

Do góry