reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Lilly Julcia jest prześliczna!!! kochany aniołek!!
Alma ale z Kornelka przystojniak!! Macie naprawdę bardzo ładnego syneczka!!!!

reklama
nie będę pisać z osobna, ale oglądałam zdjątka dzieciaczki wasze są cudne i takie już duże rosną jak na drożdzach, a tak nie dawno były jeszcze w brzuszku i czekaliśmy na te chwile z utęsknieniem w końcu nastąpiła i są nasze piękne cuda :) Trzeba ich kiedyś poswatać hahaha :p żarcik...

Gola panna Pola pięknie prezentuje się na przyszłym prezencie gwiazdkowym:-) Majka też dostanie od babci matę ale jeszcze jej nie widziałam:-D

onanana ale Wasza Majunia kochana!!! Jakie pogodne dzieciątko! Śliczna gwiazdeczka:) Śpią se z tatą na brzucholkach:-D - zazdroszczę, bo mimo, że codziennie naszą artystkę kładę, to awanturuje się strasznie - nie lubi bardzo :/
andrzelika ja tam jestem za tym, że Allanek do Ciebie podobny :) Choć dzieci zmieniają się z dnia na dzień:)

reklama
Jeju, dziewczyny!!! Ale śliczności te Wasze dzieciaczki!!! :happy::happy::happy::happy:
Właśnie nadrobiłam galerię i wszystkie są naprawdę słodkie! :-):-):-)
Wybaczcie, ze nie napiszę do każdej z osobna, ale tyle tych zdjęć, ze już nie pamiętam które czyje, ale dzieci są naprawdę piękne!

Do góry