reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Mikado Filipek jest kochany no i waga bardzo fajna:tak::tak:
Asia Zuzia jest śliczna!!! Kochany aniołeczek:tak:;-)
Gola Polunia rośnie jak na drożdżach!! tak jak mojej Mai w rączkach nie widać już kosteczek;-) A jak ją mamusia pięknie karmi:-)
Mirelka Twoja mała tez kochaniutka!! I jak grzecznie sobie leży!!

Ostatnia edycja:
Gola - śliczną masz córunię!

W ogóle dziewczyny gratuluję ślicznych i zdrowych dzieciaczków! Wszystkie do wycałowania!!!
:-)

Mirelka Twoje słoneczko rośnie jak na drożdżach:-)
Gola Polunia w porównaniu do Franka jest piękną pyzunią (urodzili się w tym samym dniu), mam nadzieję, że i mój taki będzie!
agalodz Wojtuś to juz kawał mężczyzny, ale leci ten czas.
mary-beth pierwsze zdjęcie Mii wygląda jakby robiła je Anne Gaddes:-) jest piękna!
Madzia super foteczki, pamiętam Wasze fotki jak Majusia była jeszcze w brzuchu a braciszek jeździł po nim samochodzikiem:-) Nawet Mój M. się wtedy tym "obrazkiem" zachwycił:-) Macius chyba szczęśliwy, że ma siostrzyczkę!

asia333 Zuzia wyglada slicznie.
mirelka Twoja ksiezniczka jest cudna.
Gola Polunia jak sie usmiecha na tym pierwszym zdjeciu,boska jest !!!! mala gwiazda rosnie ;-):-)
agalodz Wojtus jak zwykle wyglada uroczo.
mary-beth Mia jest piekna,pierwsze zdjecie jest super,takie profesjonalne.
Madzia Majeczka jest urocz,slicznotka kochana a braciszek jak trzyma siostrzyczke,super.

Cocca, Sabrina, Agalodz - dziękuję! :-) Pierwsze zdjęcie pochodzi z sesji, którą robił Mii nasz znajomy fotograf. :-):-):-)

reklama
mirelka, asia333 - cudne macie córunie!!:-)
agalodz- ale Wojtuś rośnie, przystojniak mamusi :)
Mary-beth - Mia śliczna i jakie ma oczka duże ładne, foto super !
Madzia macie piękne dzieci, a synuś jaki do Ciebie podobny!:)
Cocca - pewnie, że Franuś siem jeszcze zaokrągli, z resztą nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba lżejszy był od poli gdy się urodził, więc nie ma się co dziwić, ma jeszcze czas i nabierze ciałka :) Najważniejsze , że zdrowiutki!

Ostatnia edycja:
Do góry