reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Agalodz Wojtuś jest słodziutki!!! Przystojniaczek z niego i rośnie jak na drożdżach!!
Mary-beth Mia jest śliczniutka!! No i to zdjęcie naprawdę super!! Malutka będzie mieć super pamiątkę:-)
Madzia nareszcie przedstawiłaś nam Majeczkę:tak::tak: Jest prześliczna!! I jak ją Mamusia stroi;-) I Maciuś tez bardzo ładny- śliczne Wam te dzieciaczki "wychodzą";-)

reklama
Gola twoja Polunia też taka pyzata jak moja kruszynka, śliczna jest :tak:
agalodz mały przystokniaczek z Wojtusia:tak:
Mary-beth super Wam wyszła na sesja, Mia jest śliczna :tak:
Madzia śliczne dzieciaczki, Maja ma ładna opaskę do twarzy jej w niej :tak:
kasiente uroczy chłopczyk a jak spokojnie sobie leży:tak:

niuniunia Wikunia jest wspaniala, cód miód i orzeszki, śliczna!
JustynaZ - Lenka cudna i jaką ma huśtawę, powiedz mi mocno Wam ona huśta, bo ja myślałam o podobnej z fisher price, ale one podobno bardzo mocno huśtają
Sara - Natanek przeuroczy! ostatnie foto super :)
Kasiente - No witamy, witamy Jacusia! Wasz synuś śpi jak Superman (o ile dobrze pamiętam, to w takiej pozie latał;)

JustynaZ - Lenka jest przecudna, jaka maleńka w tej huśtwace.
Sara - piękne to pierwsze wspólnezdjęcie.
Kasiente - Jacuś jak aldnie śpi!
Gola- Polunia jest przesłodka po prostu do zjedzenia!
niuniunia ale śliczne te włoski, takie jasne!

Justynaz Lenka słodziutko śpi w huśtaweczce;)
Mycha Nadia śliczniutka;) A jakie minki strzela:)
Sara zdjęcie boskie;) Też bym chciała takie mieć ale nie byłam w stanie siedzieć:(((
Ankusch jak wysoko główkę maleństwo podnosi;)
Super te nasze dzieciaczki kochane;)

Mycha Nadusia jest urocza, i jak się bosko uśmiecha na ost. foto :-D
Majuska Wasza Patrycja jest śliczna!!, ale masz syna przystojnego :)
ankusch Martysia niesamowita z tą główką! Silna dziewczynka, Pola beczy jak ją kładę na brzusiu:/
Sara super pamiątka z porodu:)

Justynaz ale malutka pięknie śpi w tej swojej ślicznej huśtaweczce:tak:
Niuniunia Wikusia jest śliczna!! Ale tam dużo rąk przy tej wanience;-)
Mycha Nadia jest śliczna:tak:
Sara piękne zdjęcie!!! Super pamiątka;-)
Ankusch Martynka jest prześliczna!!!!
Majuśka Patusia jest ładniutką dziewczynką!! I jakie ma pucka fajniutkie!!!
Andzrelika Alanek jest bardzo przystojny:tak:;-);-) A Ty mamuśka wyglądasz ślicznie!!!

reklama
Do góry