reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Bryszka Igorek jak sobie slodko spinka,slodki maluszek:-)
Anna Tymcio wyglada slicznie,slodki bobsek:-)
kachutka Tosinka wyglada uroczo:-)slicznotka malutka :-)
AniaSm Lenka wyglada bosko,gratulacje!!!
julieet Polunia jakie ma sliczne duze oczka,slicznotka kochana :-)
Gola Polunia wyglada BOSKO!!!! taka slicznotka kochana a w tym reczniku jak se fajnie raczkami macha :-) No to kiedy zareczyny organizujemy :-D
mary-beth Mia wyglada slicznie,tak slodko sobie spi:-)
kachutka Tosinka z tym paluszkiem wyglada super i jak intensywnie oczyms mysli :-) sliczna :-)
Cocca Franus jak sobie slodko spi z tymi raczkami przy buzi,slodziak kochany !!!:-)
aqua Zuzinka z tym smoczkiem wyglada super:-) moj synek tez kocha smoka :-D
andrzelika Alanek jest BOSKI,tak sobie slodko spi :-D i wyglada na takiego juz duzego chlopca :-) Moje Gratulacje kochana ;-)

Dziekuje wam kochane za gratulacje i mile komentarze. I faktycznie maly ma bujna czuprynke ktora nas mile zaskoczyla ale widac moja zgaga i meczenie sie w ostatnim miesiacu dala efekt koncowy :-D zgage w ostatnim miesiacu mialam caluskimi dniami a i9 w nocy dawala popalic :-);-)

Ale sie rozpisalam :-D

reklama
hehe dziękuje on nie jest łysiutki :p tylko ma takie jasne blond włoski, że nie widać jak się urodził i miał zlepione i takie jaśniutkie też myślałam, że nic na główce nie ma, ale jednak ma ich sporo :) dziękuje dziewczynki też macie śliczne maleństwa oglądałam, jestem bardzo szczęśliwa, że już po i mam moje słońce...

Kachutko Tosinka ma prześliczne te włoski!! I Jak ładnie ssie paluszka!! Moja Maja tez tak lubi:tak:

Ssabrina
Sami jest baaaaaardzo przystojniutki!!! No i włosy!!! Cudne!!!

Alma nie dziwię się że Kornelek taki gzreczniutki!! Przecież to aniołek kochany!!!

Andrzelika Alanek jest kochany!!! Zaraz po nim widać że to chlopaczek!!

Angun Arturek jest słodziutki!!! Jakie ma ładne usteczka!!!

Sziszko Twój Kacperek również śliczny!!

Ewika Lilianka jest śliczna!!! taka mała królewna!!!

Dziewczyny ja bym te Wasze maleństwa wszystkie najchętniej wyściskała i wycałowała!!!!

Angun sliczniutki jest Arturek!!!! cudo malutkie !!!:-D
Ewika Lili jest sliczna!!!! taki malutki i sliczny kwiatuszek :-)
Sziszko maly przystojniaczek z Kacperka jest !!!! sliczny jest!!!

onanana dokladnie tak jak piszesz:-D nic tylko by sie chcialo je wszystkie sciskac i calowac rownoczesnie :-D:-D:-D poprostu brak slow na takie slicznosci kochane :-)

Sziszka - Kacperek jest słodziutki!!:tak:
ewika87 - śliczności kochane:):-)
Kasiek2511 - Olusia jest rozkoszna i jaki ma fajowy pajacyk, ze Smyka?;):-D
anus0207 - Marika ślicznościowa!:-D
Ssabrinaa - zakochałam się ,szkoda, że młodsza nie jestem ;-)Ale będę mieć zięcia :-D:-D

reklama
Do góry