Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Bryszka Igorek jak sobie slodko spinka,slodki maluszek:-)
Anna Tymcio wyglada slicznie,slodki bobsek:-)
kachutka Tosinka wyglada uroczo:-)slicznotka malutka :-)
AniaSm Lenka wyglada bosko,gratulacje!!!
julieet Polunia jakie ma sliczne duze oczka,slicznotka kochana :-)
Gola Polunia wyglada BOSKO!!!! taka slicznotka kochana a w tym reczniku jak se fajnie raczkami macha :-) No to kiedy zareczyny organizujemy
mary-beth Mia wyglada slicznie,tak slodko sobie spi:-)
kachutka Tosinka z tym paluszkiem wyglada super i jak intensywnie oczyms mysli :-) sliczna :-)
Cocca Franus jak sobie slodko spi z tymi raczkami przy buzi,slodziak kochany !!!:-)
aqua Zuzinka z tym smoczkiem wyglada super:-) moj synek tez kocha smoka
andrzelika Alanek jest BOSKI,tak sobie slodko spi i wyglada na takiego juz duzego chlopca :-) Moje Gratulacje kochana ;-)
Dziekuje wam kochane za gratulacje i mile komentarze. I faktycznie maly ma bujna czuprynke ktora nas mile zaskoczyla ale widac moja zgaga i meczenie sie w ostatnim miesiacu dala efekt koncowy zgage w ostatnim miesiacu mialam caluskimi dniami a i9 w nocy dawala popalic :-);-)
Ale sie rozpisalam
Anna Tymcio wyglada slicznie,slodki bobsek:-)
kachutka Tosinka wyglada uroczo:-)slicznotka malutka :-)
AniaSm Lenka wyglada bosko,gratulacje!!!
julieet Polunia jakie ma sliczne duze oczka,slicznotka kochana :-)
Gola Polunia wyglada BOSKO!!!! taka slicznotka kochana a w tym reczniku jak se fajnie raczkami macha :-) No to kiedy zareczyny organizujemy
mary-beth Mia wyglada slicznie,tak slodko sobie spi:-)
kachutka Tosinka z tym paluszkiem wyglada super i jak intensywnie oczyms mysli :-) sliczna :-)
Cocca Franus jak sobie slodko spi z tymi raczkami przy buzi,slodziak kochany !!!:-)
aqua Zuzinka z tym smoczkiem wyglada super:-) moj synek tez kocha smoka
andrzelika Alanek jest BOSKI,tak sobie slodko spi i wyglada na takiego juz duzego chlopca :-) Moje Gratulacje kochana ;-)
Dziekuje wam kochane za gratulacje i mile komentarze. I faktycznie maly ma bujna czuprynke ktora nas mile zaskoczyla ale widac moja zgaga i meczenie sie w ostatnim miesiacu dala efekt koncowy zgage w ostatnim miesiacu mialam caluskimi dniami a i9 w nocy dawala popalic :-);-)
Ale sie rozpisalam