reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Gola Polunia jest slodziuchna!! Taka mała kruszyneczka:-) Czy ona śpi w kąpieli??

Mary-beth Mia jest cudna!!! I jakie piękne zdjęcia mamusia lub tatuś robią:tak:

Kachutko Tosinka jest śliczna!!! I jakie ma słodkie blond włoski!!!

Cocca Franuś prezentuje się bardzo ładnie!!! Podobają mi się jego uszka!! takie troszkę elfikowate:-D

Aqua Zuzinka wygląda cudnie!! Bardzo ładnie ją mamusia wyubierała na spacerek:-)

Cocca słodziak Twój mały - widzę, że smoczek tez poszedł u Ciebie w ruch.
Kachutka - super blondyneczka z Twojej córci tak długich blond włosków nie widziałam jeszcze.
Gola zdolna Twoja Polcia spać w wanience. Mój to tylko mi się wtedy przygląda wielkimi oczami.
Aqua Zuzia super fajnie , że macie już pierwszy spacerek za sobą.
Mary-beth - Mia jest rozkoszna!!!

Babeczki, dziękuję za miłe komentarze!
Ja właśnie nadrobiłam galerię no i rozpływam się!!! Tyle tam ślicznych bobasków!!! :happy::happy::happy::happy:

Dziekujemy wszystkim ciociom za komplementy:-)
Mary-beth
Mia jest śliczniutka!
Alma smoczek tylko na ozdobę, niestety, albo stety Franek nie załapał smoczka a szkoda, bo ciężko go od piersi odciągnąc:-0
Onanana faktycznie ma uszko jak elfik:-) ale tylko z jednej strony, z tej z której ma czaszkę zniekształconą, na szczęscie nie rzuca się to w oczy, jak widać tylko jeden boczek a dla nas i tak jest śliczny i cieszymy sie, że po tylu problemach skończy się tylko na rehabilitacji:-)

reklama
Ssabrinaa SAMI jest boski, te włosy, te oczka - CUDO!!!

Kachutka TOSIA jaka zamyślona z tym paluszkiem. Piękniutka

Alma Kornelek słodziak.

Andrzelika Synuś boski. Jaki już duży, ślicznoszek z niego. Jejku po tym co przeszłaś musisz być najszczęśliwszą Mamą na świecie. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Do góry