reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Dzięki dziewczyny! Mój synek przesyła mi mnóstwo takich uśmiechów, aż mi się serce raduje.
Julianna, Twój synek rzeczywiście bardzo już wyrósł, przypomnij mi, ile ważył przy urodzeniu?
Ssabrina śliczna czapeczka dla Samiego, a czuprynkę ma boską!!!
Wszystkie dzidziusie przesłodkie, pięknie ubrane, po prostu do zjedzenia!

reklama
Julianna no to buziaki dla Aleksa z okazji ukończenia miesiąca. Słodziak.
Mirelka śliczne imię dla ślicznej dziewczynki. w tak pieknie przygotwanym łóżeczku to bedzie spała całą noc

mirelko - Liwia jest śliczna, a jakie ma włochalki bujne, super :) To prawda w łóżeczku ma przepięknie:)

Gola to fakt włoski ma fajne taką czuprynkę :tak::-D
anus0207 większość znajomych nas pyta skąd takie imię żeśmy wykombinowali, chciałam inaczej no i jest mała Liwia ;-)

Anus0207 Twoja Marika robi śliczny "dziubek", chyba rośnie Ci całuśna dziewczyna:-)
Ssabrinaa Sami jest niesamowity, jego czupryna zachwyca (aż moją mamą zaciągnęłam do komputera, żeby go zobaczyła)!
Angun takie uśmiechy potrafią sprawić, że zapominamy o zmęczeniu i niewyspaniu! Jest śliczny.
Julianna jak patrzę na Aleksa to zazdroszczę, że tak ładnie rośnie!
Mirelka ​Liwia wygląda jakby u fryzjera była:-) jest śliczna!

Anus Mariczka słodka, taka mała biedroneczka :-)
Mirelka Liwia rzeczywiście ma fajną czuprynkę na czubku główki!
Margana dorodna dziewczynka z Twojej Natalci, słodki pucułki ma :-)

Mirelka mi sie to imię bardzo bardzo podoba, ale mój mąż nie był przekonany :-( fakt imie dość rzadko spotykane, ja znam tylko jedna Małą Liwie oprócz Waszej.
Margana NATALCIA jakie ma fajne pucusie, tylko je całować, całować. Uwielbiam jak Dzieci tak sie wtulają w klatki piersiowe. super zdjecie

dziewczyny wszystkie maluszki są do schrupania!!!!!! Przecudne... I muszę Wam powiedzieć że każdemu z maluszków bardzo pasuje jego imię!!!
Ssabrinaa Sami jest boski!!!
Mirelko Liwia prześliczna!! I jakie ma piękne wloski:tak:
Margana Natalka jest kochana!! I jakie ma śliczne pucka;-) Dobrze ją mamusia karmi:tak:
Angun piękny czaruś z twojego synka!!! dziewczynom będą serca miękły jak się będzie tak uśmiechał:tak:
Julianna Aleks rośnie jak na drożdżach!!!! Słodziaczek!!!
Anus
Marika jest śliczniutka!!!!!!

reklama
Do góry