reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
Dzięki laski. Body zamówione na denja.pl a Gola - gdzież ja bym tort umiała zrobić:cool: Piekła go taka pani u siebie w domu... Wyglądał dość skromnie, ale był przepyszny.

Julianna Oluś to poważny roczniaczek, zawsze rozczula mnie tymi śłiniakami zabezpieczającymi przed pobrudzeniem. Napisz, co wybrał, choć domyśłam się, podobnie jak Mirelka, że termometr :-)

mycha Nadia wyglądała super, podziwiam jej spokój, mój by dawno próbował wszystko z siebie zrzucić, oczywiscie jakby najpierw pozwolił sie ubrać;-)
nimfii niesamowite podobieństwo!!!
Gola moj wiecznie z gałązkami chodzi, choć ciężko go puszczać do chodzenia po polu(mimo, że świetnie chodzi nawet przez progi), bo ciągle siada na pupie i chce coś zjeść:shocked2:
agalodz Wojtuś to już niezły kawaler!
anus widzę, że przyjaciele z Kłapouchym pełną parą:-)
Anek Jaka Zosia jest śniada, ślicznie wyglądała!
Julianna najlepsze życzenia dla Alexa!

Julianna - to Cię "wywołałam" w poniedziałek do tablicy;) Długo Olusia żeśmy nie widziały... nasz Roczniaczek:) Miło Was znowu widzieć!

Cocca - ...a miś jakby malał. Przystojniak z Franka. Zośka śniada... po tatusiu...

Anus0207
- a Kłapouchy niewzruszony siedzi, jak taka mała dama mu w oczyska patrzy hihihih

Agalodz
- na trzecim zdjęciu Wojtuś cudnie wygląda - nic tylko druknąć i w ramkę!

reklama
Do góry