reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

winki - jak patrzę na te foty, to od razu sobie myślę, jakim Oluś będzie fajnym, oswojonym ze wszystkim dzieckiem ! Super foty!:)

alma- WOOOOOOOOOOOW, brawo dla Kornelka!!!!!!!!!!!!! Jest niesamowity, maly zdolniacha , a jak zasuwa, jakie tempo ! Szok! Cudny jest:)

Ostatnia edycja:
reklama
alma O ja nie mogę....!!! Kornel wymiata :D!!!!! Brawo dla tego siłacza :)!!! Jestem pełna podziwu, po prostu szok :) Mojemu się nie chce nawet poleżeć na brzuchu, od razu przekręca się na plecy i tyle było z prób raczkowania, a Kornel jest jak mała wyścigówka :)!!! Ucałuj tego zdolniachę ode mnie, wielki buziol w czółko za takie piękne śmiganie ;)!!!

mikado angie widać że dzieciaki się zakumplowały :-)
gola Polcia śliczna i jaką ma piękną opaskę ;-)
mycha widać że Nadia jest pogodną dziewczynką :tak:
mirelka ładnie urosłyście przez ten czas jak was nie było ;-)
sabrina twój sami to największy przystojniak na BB :tak:a fryzura pierwsza klasa, masz bardzo ładne dziecko
helenka jak twój mały obserwator ładnie siedzi
winki Olinek super widać, że lubi podróżować i świat mu nie straszny :-)
alma Kornel jest niesamowity, tak się uśmiałam oglądając filmik, gratki dla małego :-)

W końcu wpadłam na BB a tu takie nowości w galerii!!!!

alma26 - wspaniałe nagranie!!! Gratuluje takiego silnego synka:szok:

Czy Wam też bobiki zasuwają po podłodze? Moja Zośka nic a nic... zazdrosna jestem:shocked2:

Winki zazdroszcze Cioci Olinka pieknego ogrodu, no a zdjecia jak zwykle cudowne, zwłaszcza to z psem :-) musisz mu kronike jakąs specjalną założyc z tych waszych wojaży
Alma ale masz atlete w domu. brawo Kornelku jakie masz bystre spojrzenie !!! wiesz co mi sie przypomniało, jak moj Synek tak zasuwał, ale był "dużo"starszy bo mial ponad 7 miesiecy, no i tak mu sie spodobało pełzanie, że pominął etap raczkowania.
Margo sliczna jest Twoja córeczka. jakie ma fajne ciemne włoski, i jaka poważna w tej spacerówce

Ostatnia edycja:
reklama
alma WOOOW jestem w szoku jak Kornelek juz zasuwa sobie i to jak szybciutko !!!!! GRATULACJE dla Kornelka,bo dokonal nie lada wyczyn :-)
margo Lenka wyglada cudnie w tej spacerowie a jaka powazna,sliczna jest :-)

Do góry