Ja cię, ale skrobiecie, głównego już chyba nie dam rady nadrobić
Liw piękne te pieluszki
I zgodzę się co do tego, że pul lepszy od minky. Nam zawsze kupka wycieka na boki i niestety wtedy zmieniam całość razem z pieluszką, bo brudna
W ogóle to póki co u mnie jeszcze na przemian z pampkami, bo muszę domówić pieluszek. Więc rano na kupki pampek, a po południu w wielo
Na noc jeszcze pampek, ale same wiecie, jak to jest jak się już zacznie wielo, że wcale te pampki nie pasują
A przecieki kupkowo-sikowe zdarzają się i w jednych i drugich, więc różnica tylko w wyborze kosza - do śmieci, czy do prania
(jak któraś z was pisała :-)). Ja kupiłam do prania orzechy piorące, bo są i antybakteryjne przy okazji, tylko nie dodałam sody do prania i wkłady mi się z kupki nie doprały
A tak to piorę jeszcze w proszku Dzidziuś razem z ciuszkami. No i mój też póki co duużo sika
Viv super ci pieluszka wytrzymała całą noc
Co do ręczniczków, to czytałąm gdzieś na forum, chyba Chusty.info, że dziewczynom świetnie sprawdzały się też takie małe, kwadratowe ręczniczki z Ikea, wychodzą po parę złotych. Ja mam chyba ze 4 takie, więc jakby mi brakło, to pewnie wykorzystam
te ręczniczki w Ikea to takie (są różne kolory):
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30163608/
Kosztują 8 zeta za 4szt, czyli 2 za jeden ręczniczek wychodzi