reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
wg mnie snickers lepszy ale wiecej z nim roboty. :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sylwia dobrze wiedziec do kogo sie zglosic wrazie ktos bedzie chcial mi sie na obiad lub kolacje zwalic...Bo ja to dopiero poczatkujaca gosposia...czasami lubie w garach zamieszac ale zdecydoowanie lubie jesc u kogos ;-) ...No i jesli nie masz nic przeciwko to zapisze cie na moja liste na gg...Bo wrazie draki bedziesz moim pogotowiem kulinarnym...:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ok Patrycja nie ma sprawy :-) , ja zawsze raczej zapraszam do siebie bo mamy dość duży dom i drzwi się u nas nie zamykaja wiec zawsze mam coś w lodówce extra aby wyczarować na szybko jakieś danie
Piekę Snikersa i nie wiem co dalej
1. Czy piekąc placek smaruję brytwankę margaryną i bułką tartą?, ile piekę tak mniej więcej?.
2. Piekąc drugi placek czy polewam go masą jak jest jeszcze surowy? i ile go piekę?
może moje pytania są głupie ale jutro mam gości i nie mam czasu na błędy POMOCY
1. Czy piekąc placek smaruję brytwankę margaryną i bułką tartą?, ile piekę tak mniej więcej?.
2. Piekąc drugi placek czy polewam go masą jak jest jeszcze surowy? i ile go piekę?
może moje pytania są głupie ale jutro mam gości i nie mam czasu na błędy POMOCY
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie smarujemy blaszki masłem i nie wysypujemy bułka, można wyłozyć folia alu bedzie łatwiej wyjąć. Drugi placek pieczemy odrazu z polewą orzechową. Piecze sie tak około 15 min w 180 stopniach bedzie taki ładanie złoty
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jakby co to pisz jeszcze na moje gg 5053153:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie to ma yć takie raczej sztywne te orzechy na wierzchu, twarde
Podziel się: