reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek nie chcę o tym pisać, to nie jest odpowiednie miejsce . i masz jak najbardziej cieszyć się z ćwiczeniowych sukcesów :D

Editek uhuhu skakanka :D i jak??? ;-)

Mega fakt, dziwne prezenty. nie wiem jakby to odebrała, jakby ktoś mojemu synowi dał bluzkę na urodziny jakby był duży..no, że jak?, że nie mam go w co ubrać ?

ja już pomyłam lazienke całą i mam chwilkę...

reklama
Dorcia skakanka super :tak: ja właśnie lubie takie cwiczenia co się skacze hehe
Jolek co ty gadasz a myslisz że ja ile schudłam kg czy dwa i dalej waga stoi ale powiedzialam dość bo jest coraz cieplej i ja ja wyjdę z taakim cielskiem bez kurtki to wszyscy pouciekają hehe:-D

IMG_1429.jpg

Załączniki

• IMG_1429.jpg
    IMG_1429.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 39
Mega kochana ty dopiero jestes u nas na początku drogi więc pomału, pomału się wdrożysz :)

Editek, Jola najwazniejsze, że żeście cokolwiek z programu zrobiły, ten program jest chyba jednym z najtrudniejszych jaki wyszedł do tej pory na dvd:-p Także miejcie satysfakcję z tego, że choc cos udało wam się zrobić i ze mnie się tez pot leje a czasem jak działam szybko to az mi słabo ale kończę i mam satysfakcję przeogromną :)
A synio w czapie cudny :)

Gaja no własnie już dawno po ćwiczeniach jakichkolwiek nie czułam się tak dobrze. Jak czytałam że czuje się ten przypływ energii i radość to głową kiwałam heh a teraz wiem jaka byłam głupia napewno bede je robić aż dojde do samego końca heh ciekawe w jakim czsie mi sie to uda. No i ide sobie tą cieciorke kupić i tuńczyka bo juz dawno nie jadłam.

Dziewczyny udało się!!! Właśnie skończyłam skalpel II. Czyli moje założenia na dziś udane!!!Mam zamiar codziennie tak ćwiczyć, mam nadzieję że wytrwam. pot się za mnie leje strugami z każdej części mojego ciała. Lecę się myć i obiad wstawiać bo M właśnie pracę skończył a ja tu jeszcze w proszku.

Editek super synek się prezentuje:) Mega to nasza zdolna babeczka:)

Mateuszkowa jak nie tu to wiesz gdzie możesz się wypłakać:)

Gaja cieszą mnie Twoje słowa.

Uciekam..

Editek synio wygląda super :D :D
Jolek ;-) pominę to, naprawdę.. ale dzięki.

a ja małego ostrzygłam. wzięłam go do brodzika i ciach, od razu lepiej bo już te włosy miał takie długie, strasznie szybko mu rosną

no ja też bym cos jeszcze z ćwiczen zarzuciła ale jestem dzis mega słaba, normalnie 2 kawe spijam a normalnie jak 2 x w tygodniu wypije to cud :baffled:

Dorka Maksowi tez rosną szybko, jak mu rozczeszę to ma do łopatek:tak: Jakoś nie mam sumienia ich ściąć tak mi się podobają:-p

Gaja jakbym Mateuszowi nie obcinała od malego ( już 4 razy ) to miałby za ramiona jak nie dalej, dziś też 3 cm uciachałam a dalej nie ma krotkich,zważywszy fakt, że obcinałam go z mc temu :baffled: strasznie szybko mu rosną

reklama
Dorka mojemu młodemu też włosy szybko rosną.Kiedyś mi się podobał w takich długich kędziorkach a teraz wole go w krótkich.

Gaja może ciśnienie kiepskie dziś.

Do góry