reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja ja jutro odpalę sobie ten trening, aż jestem ciekawa ile wytrzymam. Czy ty za pierwszym razem całość zrobiłaś??

Mateuszkowa to grube rajty pod spodnie i na chwilę wyjść można:)
Wiesz co podziękuj mamie i jedźcie we trójkę. Coś za coś ...super babcia z tej Twojej mamy!!!!

Natalini widzę że u Was zaraz urodzinki:) Mój Igi kończy dziś 23 miesiące rozkładając na tygodnie to równa setka nam dziś wybiła a raczej wybije o 19:58 :):)
Już zaczynam myśleć jaki torcik za miesiąc będziemy mieć:)

Mega dzisiaj w dzień Edysiek zumbę wstawiała, może od tego zacznij:)

Ostatnia edycja:
reklama
gaja ty sie znasz na tym: co ćwiczyć tak na początek,tylko nie takie siłowe jakieś brzuszki ale takie bardziej coś do tańca;-)tak żeby całe ciało rozćwiczyć

mega jeśli chcesz być w ruchu polecam cardio np takie:
Fat Burning Workout 1 - YouTube
albo te jest krótsze:
HIIT Cardio: 10 minutes - YouTube

zreztą jest tego multum, musiałabyś wpisać cardio i wyszukać zestaw dla siebie bo jedni lubią bardziej dynamiczne inna mniej i kwestia dopasowania, no i miejsca do ćwiczeń bo ja mam mega mało:-D

joluś trening zrobiłam od razu cały:tak:

dzień dobry

Gaja dzięki--to pierwsze mi się podoba.Tylko stroju nie mam takiego;-);-),bo figurę to prawie że taką:-):-) Ten goścu to ja borat wygląda,nie uwazacie? Dzisiaj to będę robiła:)
Wkurzają mnie akie ćwiczenia gdzie cały czas trzeba podskakiwać,bo zanim 5 razy ruszę ręką to już tchu załapać nie mogę:-)

wstawać śpiochy!!

Może i jak borat wygląda ale ten zestaw robiłam bardzo długo i on jest na tyle dobry, że podnosi prace serca na wyższy poziom a później jest marsz czy "gibanie" się na boki aby ją obniżyć i potem znów w górę i w dół :tak:

A ja właśnie skończyłam mój piątek z Mel B: abs-y, brzuch, pośladki, uda, cardio i rozciąganie i nawet się nie zmęczyłam:-D Chyba dobry dzien na ćwiczenia mam albo te insanity mi już forme wyrabia:-p

hej
u mnie jest chyba z metr śniegu :baffled: nawet pługi sobie nie radzą:baffled: mam nadzieje, że droga głowna jest w lepszym stanie. :/ do tego sypie dalej

Mega to są zawiłe historie ;D hehe nie starczyłoby tu stron, żeby pisać a i temat jest inny niż zakładany ;-)
Jolek problem mam z butami tylko. śniegowce są małe, a mam kalosze i adidaski, więc tak jakby nic nie mam na taką pogodę :/
Edysiek wzajemnie :-)
Gaja jak się chcesz zmęczyć to skacz na skakance stylem bokserskim :-D gwarantuje , że 2-3 minuty i poczujesz, że żyjesz :-D

Dorka u mnie sąsiedzi by mnie zwyzywali za skakankę, dlatego zaprzestałam.
Ale jutro zrobię sobie insanity to troszkę się zmęczę :)

A u nas słonko, później wyjdziemy na spacerek :) Póki co dupska nie moge ruszyć z miejsca:-p

a mówili Ci coś ????
jak ja skakałam to byłam przekonana, że nie słychać ;D pozatym jak skakanka uderzała o panele.. :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam siem:-)
Dorcia witaj w klubie u mnie też z metr sniegu a taaakka straszna zawierucha że szok drogi zablokowane pługi nie jeżdżą tiry w rowach leżą masakra jakaś jak w Rosji normalnie świata nie widać. a właśnie po skakance widać Ci jakieś efekty?

Edysiek tobie też miłego dnia:tak:

Jolek a pomysł na torcik dla małego już masz? czy zamawiać bedziesz?

Natalini ja z moim małym to wychodzę dwa trzy razy dziennie bo inaczej sajgon robi hehe tylko wczoraj jakos tak wyszło ale i tak wyszłam kolo 16 a wrócilismy o 19 bo jeszcze o babcie zahaczyliśmy hehe

Mega mój znowu zostanie ale nie za długo hehe ale tak jak i u Mateuszkowej chętnych brak do opieki, no moze jak na zakupy jedziemy to dziadek z nim zostaje bo to jego ukochany wnuczuś heh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry