reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
idę na tą klatkę ;D
Jolek będę próbowała truchtem wiadomo, pewne wyzione ducha przy 2 wejściu ;p
wizytacja bo P po zabiegu to wiesz przeciez, że wtedy sie rodzina zazwyczaj odzywa a tak normalnie to po co ;p

Jolek porażka!!!!
po 1. taka głucha cisza, że dramat i tylko jak slyszalam, że ktoś wychodzil to stawałam i [przeczekiwałam go także.. komfort niesamowity :/ odpuszczam klateczki to nie dla mnie.
a po 2. zaczęłam ziac po przejściu 3 pieter!!!!! no kondycja nie ma co!!!!!!!!!!

Ja czasami wchodzę na swoje 6te i wiem jak to jest. Powiem Ci że ja sobie pójdę na klatkę ale to w dzień jak M przyjdzie z roboty. Zawsze mogę powiedzieć że idę sobie do kogoś przecież i nie chcę z widny korzystać :-D A wolę za widnego bo wieczorem to u nas lubią sobie gówniarze między piętrami stać, do jednego łepka przyłażą. Nieciekawe towarzystwo. Do tego właśnie ta cisza wieczorem, w dzień jest troszkę głośniej na klatce:)

Dorota najwazniejsze, że poszłas na tą klatkę :) ja bym sobie wchodziła i schodziła a co, a jakby kto dziwnie spoglądał to wprost bym powiedziała, że dla zdrowotności sobie biegam po schodach:tak:

Gaja ma rację, a co to kogo że biegasz po schodach, przecież nie plujesz nie demolujesz a to że dbasz o siebie to się niech cieszą że fajną sąsiadkę mają:)

witam wieczorkiem

też pobiegałabym po schodach,ale do najbliższego bloku to mam z 10 km:-) to nie dojdę;-) chyba bardziej bym wolała niż te poty przed kompem.
(jola kurcze z rozpędu wysłałam do ciebie przesyłkę i nawet ci nie pokazałam:baffled:.Obejrzyj sobie wiesz gdzie.No i odbierz;-))

cały dzień mnie głowa boli,normalnie nie wytrzymam chyba.Dobrze,że już wszyscy śpią.

jolek bo ja naprawdę sie nastawiam na to aby robić coś dla siebie, ostatnio pisałam, że głupio mi by było biegać bo tu wszyscy się znają ale poszłam biegać w wyciągniętych dresach i byle jakich butach bo to robie dla siebie i mam z tego satysfakcję a ci co obgadują to płaszczą dupsko przed tv i z zazdrości podśmiewują się z nas, tych co chcą zmienić swoje życie na zdrowsze, lepsze.
Także moje panie cyc do przodu i do roboty :)
A tak btw to jak Olka leżała w szpitalu na migdałki to kilka razy dziennie pod byle pretekstem biegłam z 6 piętra na dół i potem do góry i tez ludzie na mnie dziwnie patrzli bo przeciez windy są:laugh2:

reklama
Hejka:-):-)

Gaja no niezły ziąb u Ciebie u nas -3 najwazniejsze że snieg juz nie sypie.
Kurde w sumie masz rację z tym bieganiem dla siebie a Jolek dobrze podpowiada żeby w dzień a może jednak spróbuję bo właśnie w dzień to jakbym do kogoś na górze szła eh...
Jolek co do sikania to o taak sikam ze 20 razy na dzien a do tego jeszcze pije tą zieloną herbatę oczyszczającą to wiadomo ale zauważyłam że bardzo mi się po niej skóra poprawiła nie mam żadnych krostek jest gładziudka super:tak:

Do góry