reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka ja wybrałam tą z jęzorkiem na wierzchu:) Taka zadziorna mi się wydała:) Czekam aż mi nasza koleżanka zrobi:)
Mieliśmy wyjść do lekarza ale młody mi usnął. Może i dobrze bo śnieg tak sypie że szok. Pójdziemy jak dzieć wstanie.

Edyśku zumbować zaczęłaś, to super:) Moja siostra jakąś tam zumbę ćwiczy i jej mała córka cały czas chodzi "zumba to na zumbę tamto.." ech już słuchać tego nie idzie.

Gaja ty może zrób sobie kurs jakiegoś instruktora fitnessu, połączysz przyjemne z pożytecznym.

Mega a w jakim wieku masz dzieci?

reklama
Dorcia super czapa :-) zamówiłam też dla swojego tylko niewiem co na to Mega hehe;-):-D
A ty Jolek jaką wybralaś??? O już doczytałam hehe
O matko mówisz ze sypie mam tylko cicha nadzieję że do mnie nie przylezie już snieżyskoo:baffled:;-)

Mega stajesz sie sławna kobieto!! ;D

Powiem tylko, że czapka jest baaaaaardzo starannie wykonana. nie jest to jakis flak, ktory rozciąga sie w rękach jak sie go weźmie :tak: Mega a jak Tobie się widzi na moim synku ? nie mała? do jesieni pewnie nie miałaby szans dotrzymać ;-)

a u nas sucho, nie pada nic. jakieś 0 stopni tylko..

Jolek ja jeszcze myślałam o sowie :D

Editku sypie tak ,że świata nie widać.

A wiecie co to za paczka wczoraj została do mnie nadana...produkty DO RE MI dla Igora Doremi

Dorka sowa mi się też spodobała ale obstawiałam bardziej jęzorek albo myszkę:)

Jolek ale super! ale już sie nie da ankiety wypełnić
macie jedzonko na dni bez obiadu hehehe ;D przydałoby mi si,ę ;-)

Jolek a co tam mialaś w tej paczce? same słoiczki i soczki?
A ja bym chciała tego pieska niebieskiego tylko bez troczków:-)

te czapy są śliczne, widziałam bloga :)

A ja właśnie obiad już jem bo Olka już z głodu mi umierała to musiałam już zrobić i machnęłam sobie 1/2 torebki ryżu z cieciorka z puszki:-p Totalnie nie mam ochoty na mięso - bleee, wczoraj zjadlam i mi stało do wieczora w gardle:baffled:

jolek żeby to był czas i pieniądze na to:-p

patrzylam na prognoże i dopiero ok 20.03 ma byc cieplej
kiedy ja zaczne biegać :/ :/ lato mnie zastanie hehe

Gaja a ja dziś bez obiadu tak mnie zemdliło po 4 kostkach czekolady bleeeeeeeeeeeee a mowiłam, że już kończe z tym a widzisz..

rany to 3 jest the best:-):-):-):-) jaką ma minę:-)

laski łeb mnie znowu boli.Przewlekłam małą po mieście i teraz lezy plackiem przed tv;-)
kto mnie pytał ile lat mają?nie pamiętam kto,ale mają 8 i 3,5
w sensie dzieci tyle mają

i coś jeszcze miałam napisać i zapomnialam co

aaaa co można jeść jak nie można nic jeśc?
co wy jecie?
bo staram się nie jeść chleba,więc co?????????????????

i jeszcze zauważyłam.Jestem normalnie WDROŻONA :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mega możesz jeść wszystko tylko się tym nie obżerać, rezygnowac tylko z tłustego i smażonego :) Chlebek zmienic na razowy lub graham :) I zawsze jakimś twarożkiem wiejskim zapchac się możesz to tylko 150 kcal w opakowaniu :)

A ja jeszcze dorzuciłam sobie różnorakie brzuszki jak Maks spał a ja leżałam na kocu przed tv i stwierdziłam, że sobie pooglądam i pospinam troszkę te fałdki :):-p

Do góry