reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka laski:)
Właśnie ze spaceru wróciliśmy.Piękne słońce dziś od rana mieliśmy. Ja na 9tą miałam dentystę więc M dziś w domu został. Mam nadzieję że zalakierowanie zęba pomoże i nie będę musiała za tydzień do tej dentystki wracać bo średnio miła a już o delikatności nie wspomnę!

Mateuszkowa szkoda troszkę z tą pracą no ale cóż widocznie tak miało być.. Ciesz się że Mati grzeczny a nie się doszukujesz nie wiadomo czego!

Edyśku i jakie plany macie na ferie??

Oliśka super że dwa kilo udało się zgubić. A cały czas jedziesz na tej diecie co na maila mi wysyłałaś??

Gaja jak tam dziś zdrówko u Was??

Widzę Jolitka się na fejsie pokazała ale tu już nie wdepła :(

reklama
Jolek tak cały czas jestem na tej diecie ale powiem ci ze zdarza sie podjadac co innego, ale i tak sie ciesze bo pomimo tego to 2 kg dla mnie duzo

Witam witam

A gdzie Wy się podziałyście???????????Widzę,że nasz wątek umiera śmiercią naturalną:(

Idę przełożć młodego do łóżeczka bo właśnie zasnął i zabieram się za ćwiczenia.

hej
Jolek też mam takie wrażenie :baffled:
mój maly tez usypia a ja już po ćw, nawet mi to idzie, za to zjadłam czekoladke :angry: no ale prawie -1 kg po tygodniu... mam nadzieje, że to nie woda, bo coś wolno spadało :p

No i ja już po ćwiczeniach. Kiepsko mi poszło przez te przeziębienie bo po 35 minutach zbastowałam.Strasznie mi się w głowie kręciło teraz czuje się bardzo słabo. Młody mi wstał-trochę za szybko mam nadzieję,że jeszcze uśnie.

Witam :-)
No co Wy dziewczyny, przecież nie pozwolimy żeby taki piękny wątek się zmarnował :-p
Właśnie wróciłam z sanek, byłam z dziewczynami ale już się zimno zaczęło robić. Ale ferie rozpoczęte :-)

EDysie u Was ferie się zaczynaja a u nas kończa, ale mi póki co to różnicy nie robi:-D

jutro rano przed 8 musze wyjśc a ma być -18 no zaje.... poprostu :-D:-D:-D:-D

Mateuszkowa to u Was syberia:)

Edyśku
super zaczęliście ferie :) też jeździłaś na sankach?
Ja ostatnio miałam okazję pojeździć na sankach i niestety mnie zrzucono z nich:(

witam,
ja dziś miałam lekkiego dołka ale jak poćwiczyłam to mi przeszło :)
Zrobiłam 30 minut szybkim tempem na steperku i 300 podskoków na skakance, fajnie sie mi skakało ale skakanka mnie wkur... bo jest z takiej jakby plastikowej linki i jak skaczę to czasami sie skręci i plącze o nogi :wściekła/y:
My dzis do brata na leśniczówke wybywamy, zaplanował kulig i ognisko :)

reklama
Do góry