reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

pewnie że pamiętam, ale wpadam na lipcówki, ograniam i spadam, bo dużo z małą jestem sama a jak ona się uprze, to muszę z nią cały czas siedzieć.

Z 4kg które straciłam wróciły 3 więc w sumie tragedii nie ma bo myślałam że nadrobiłam i dodałam jeszcze trochę, ale po nowym roku na pewno na bank i oczywiście bede potrzebować wsparcia ;)

A tu przedstawiam wam moją Mikołajkę ;)

1.jpg2.jpg

Dobrej nocy:)

reklama
nadalka - wiesz, że My się znamy z blogspota? ;-)

dziołszki
jest coś takiego co wyznacza " kulturę zachowania " w bolkach mieszkalnych prócz ciszy nocnej ? tzn remonty wiertarą udarowa po 20/21... ale przed 22 !!!!!!
moja mama zwróciła uwagę to usłyszała, ze " nie ma jeszcze 22 i ONA TEŻ MA DZIECI - 11 lat i 8 lat " i franca porównuje to do 1,5 rocznego dziecka oj... idzie na noże z nami
na szczeście jej ojciec tez słyszał/ był przy rozmowie i nic nie powiedział tylko widać, że mu głupio było.. może coś wskóramy

buziaki

Hello:-)
Ja jak zwykle czasu brak na cokolwiek normalnie wzięłam sie za jako takie porządki i za nim się ogarnim to juz wieczór bo wiadomo w midzedzyczasie jeszcze 500 innych rzeczy do zrobienia, tyle co Was poczytam a juz mały wisi na minie normalnie brak słów. //kupiłam mu melisal taki syrop i wieczorem ppodaję na wyciszenie a ostatnio to wogle w nocy nie śpi tylko łazi z łóżka do łóżka i już niewiem czy to zęby ale ma tez trochę katar chociaz nosa zatkanego nie ma bo mu otrivinem psikam hehe.
Co do mojej wagi i diety to totalna porażka nawet się nie waże bo nie mam po co:wściekła/y::baffled: do tego okres mam i leje się ze mnie jak z kranu normalnie super.
choinki jeszcze nie ubralismy bo i tak mam mało miejsca może za tydzień zobaczymy. o zakupach nawet nie wspominam bo jak wczoraj zajechalismy do tesco to odechcialo mi się wysiadać z samochodu cały parking zajęty normalnie masakra, ale ja juz większość mam a resztę co braknie to dokupię w sklepie koło siebie hehe.

Jolek super że tobie waga spadła, widzę że ostro się wzięłłaś za siebie hehe a gdzie wyjeżdżacie na święta do rodziców?

Dorka no niezła ta baba chyba ja pogięło z tym wierceniem ja to się wkurzałam jak u nas w dzień wiecili bo to ani cos obejrzeć ani posluchać a weź tu jeszcze dziecko uspij:crazy:. Współczuje choruja cego męża bo to wiadomo nic dobrego;-) hehe

Edysiek dzięki że mi przypomnialas właśnie jeszcze okna mam do umycia i fieranki do zmiany kurde a ja mysla lam że juz wszystkko ogarniete mam :-D a te pierniczki to w różnych kształtach czy jeden rodzaj?
Współczuję choroby teściowej a tak wogle to chyba fajna z niej babka że taka chetna do pomocy moja to raczej by przlezała caly dzień hehe nawet teraz ma 3,4 drzemki w ciągu dnia a nie jest jaka tam staruszką ma 57 lat i nie przemęcz się za bardzo hehe

Gaja ładna choinka:-) 300zl to rzeczywiście niewiele zwlaszcza że jest u Was 5 osób hehe a z ta dietą to racja ciężko tak stać i patrzeć jak na stole pełno dobroci hehe

Nadalka śliczna mikolajka heh to w sumie jak przybylo ci 3 kg to i tak jestś 1 na minusie hehe

a moje małe jeszcze spi co mu sie raczej jeszcze od urodzenia nie zdarzyło:szok::szok::szok: ale to pewnie po tej nocy co tak aził zreszta z tatusiem sie njalepiej spi hehe
postaram si e byc z wami na bieżąco bo w sumie ooprócz okien i łazienki którą i tak posprzątam na koniec to juz wsztko gotowe hehe i zrobione a teraz lecę kawkę sobie nastawić i rosołek hehe

Hej

Jolek u mnie o niecały kg więcej ;-((((((((((((((((((( dramat normalnie, mam ochotę oddać się piekielnym pokusom i zezreć pizze

Editek no to nie zazdroszcze wrażeń :baffled: ja też ubieranie choinki odwlekam bo bym musiała przy niej czatowaC całe dnie.. :/ dzisiaj P aż o 8 postukaŁ IM W KALORYFERY TO słyszałam, że wstali.. no niech znają litość, że to nie 6 była :-p ale wiem, że to nie rozwiązanie..
Nadalka śliczna Mikołajka :tak:

Gaja śliczna choinka daj znać jak Maks- czy już ją zaczął rozbierać ?? jak nocnik ??

a ja myłam okna pod koniec września i wcale takie brudne nie są :-D:-D:-D:-D:-D nie no, trza się wziać za nie.. ale odwilż u nas... :/

Witam. Kiepsko się czuję po wczorajszym obżarstwie i nocka też zarwana. Dziś już od rana na jogurciku jestem,

Editku
no jesteś bo ja myślałam,że się na nas obraziłaś. Fajnie,że porządki masz już praktycznie za sobą. Nie zazdroszczę Ci kręconego synka, już nawet w nocy wędruje :eek:

Mateuszkowa
u nas też czasami wiercą stukają przed 22gą ale nic nie robimy bo cisza nocna od 22giej:(

Nadalka
śliczną masz córcię:) Ja już zapomniałam kiedy Iguś był taki malutki.

Mateuszkowa, Editek
widzę,że tylko ja się za odchudzanie wzięłam...Ale i ja mam najwięcej kilosów do zgubienia więc muszę:/

Gaja ładna choinka
biggrin.gif
300zl to rzeczywiście niewiele zwlaszcza że jest u Was 5 osób hehe a z ta dietą to racja ciężko tak stać i patrzeć jak na stole pełno dobroci hehe

kochana jak sie ma do dyspozycji na jedzenie 1200 zł na m-c na 5 osób to te 300 zł na 3 dni świąt to dużo:-p

Dorka Maks w ogóle do choinki się nie tyka, tylko każe mi światełka włączać i tyle :) I dzięki ci o Panie, dośc syfi innymi rzeczami to mi jeszcze codzień choinkę ponownie ubierać trzeba hehe:laugh2:

jolek przynajmniej pokazałaś silną wole walki :) Mi z kolei jak spadł ten jeden kg co z 1,5 tyg temu pisałam tak nie wzrasta - ufffff:-p zawsze to jakieś marne pocieszenie:sorry:

Gaja u mnie Igi jak wstał to pierwsze co pokazał na choineczkę,że włączyć. My mamy taką malutką.
Zobacz załącznik 523631

Wolę walki to ja mam.Ćwiczonka dziś zrobione, nie ma że boli. Wczoraj przyleniłam więc dziś przycisnęłam.

Jolek jak Ci sie podogi błyszczą :-D:-D:-D:-Dokna umyłam już:-D:-D:-D w ogóle mam juz sprzatnięte, tylko łazienka- ale to nie jakieś odkamienianie tylko standardzik cotygodniowy .. sorki za to dietowanie, ale ja już chyba nie umiem, stałam się zbygt leniwa, potrzebuje wyjść pobiegać na świeżym powterzu , w domu się dusze.. Tobie gratuluje spadku i nie bądź na nas zła ;*
Gaja jestem pełna podziwu, że tylko lampki chce:szok:

reklama
Mateuszkowa to gumolit dlatego tak się błyszczy :-p

Dziewczyny mam nadzieję,że po nowym roku będziecie miały więcej zapału i będziecie mi towarzyszyć bo ja będę potrzebowała duuuuuuuuuuuuuuuużo energii wsparcia i podtrzymywania na duchu.

Igor znowu ma 40 stopni gorączki. NIe wiem co jest grane niecały miesiąc temu gorączka teraz znowu:/ I znowu od niedzieli nam się zaczyna....chyba każde chorowanie Igora zaczyna się od niedzieli :eek:

Do góry