Hello:-)
Ja jak zwykle czasu brak na cokolwiek normalnie wzięłam sie za jako takie porządki i za nim się ogarnim to juz wieczór bo wiadomo w midzedzyczasie jeszcze 500 innych rzeczy do zrobienia, tyle co Was poczytam a juz mały wisi na minie normalnie brak słów. //kupiłam mu melisal taki syrop i wieczorem ppodaję na wyciszenie a ostatnio to wogle w nocy nie śpi tylko łazi z łóżka do łóżka i już niewiem czy to zęby ale ma tez trochę katar chociaz nosa zatkanego nie ma bo mu otrivinem psikam hehe.
Co do mojej wagi i diety to totalna porażka nawet się nie waże bo nie mam po co
do tego okres mam i leje się ze mnie jak z kranu normalnie super.
choinki jeszcze nie ubralismy bo i tak mam mało miejsca może za tydzień zobaczymy. o zakupach nawet nie wspominam bo jak wczoraj zajechalismy do tesco to odechcialo mi się wysiadać z samochodu cały parking zajęty normalnie masakra, ale ja juz większość mam a resztę co braknie to dokupię w sklepie koło siebie hehe.
Jolek super że tobie waga spadła, widzę że ostro się wzięłłaś za siebie hehe a gdzie wyjeżdżacie na święta do rodziców?
Dorka no niezła ta baba chyba ja pogięło z tym wierceniem ja to się wkurzałam jak u nas w dzień wiecili bo to ani cos obejrzeć ani posluchać a weź tu jeszcze dziecko uspij
. Współczuje choruja cego męża bo to wiadomo nic dobrego;-) hehe
Edysiek dzięki że mi przypomnialas właśnie jeszcze okna mam do umycia i fieranki do zmiany kurde a ja mysla lam że juz wszystkko ogarniete mam
a te pierniczki to w różnych kształtach czy jeden rodzaj?
Współczuję choroby teściowej a tak wogle to chyba fajna z niej babka że taka chetna do pomocy moja to raczej by przlezała caly dzień hehe nawet teraz ma 3,4 drzemki w ciągu dnia a nie jest jaka tam staruszką ma 57 lat i nie przemęcz się za bardzo hehe
Gaja ładna choinka:-) 300zl to rzeczywiście niewiele zwlaszcza że jest u Was 5 osób hehe a z ta dietą to racja ciężko tak stać i patrzeć jak na stole pełno dobroci hehe
Nadalka śliczna mikolajka heh to w sumie jak przybylo ci 3 kg to i tak jestś 1 na minusie hehe
a moje małe jeszcze spi co mu sie raczej jeszcze od urodzenia nie zdarzyło
ale to pewnie po tej nocy co tak aził zreszta z tatusiem sie njalepiej spi hehe
postaram si e byc z wami na bieżąco bo w sumie ooprócz okien i łazienki którą i tak posprzątam na koniec to juz wsztko gotowe hehe i zrobione a teraz lecę kawkę sobie nastawić i rosołek hehe