reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja jestem, szykuję obiad :)
My kolejny dzień w domu, Maksowi w ogóle w głowie wychodzenie nie jest:-p Więc sama sobie po południu wyjdę bo ile można w domu siedzieć:sorry2:

Acha i dziś też wszystkie potrzeby jak na razie ładnie do nocnika robi :) Także myślę że mały sukces jest:tak: I przynosi mi nocnik i mówi "Brawo dla Maksia" :-D

reklama
Mój tez jak zrobi to brawo każe sobie bić hehe, ale mój znowu zaczał sikać w nocy niewiem czy z zimna czy z czego? Ale on wypija pół litrową butelkę wody w ciągu nocy może dlatego hmm..?

Mój to tylko jak sanki zobaczył to buty miał na nogach ale wiadomo jak to rano trzeba było trochę ogarnąć zresztą o 8 nie będę szła na sanki heheh:-D

Hejka. Jestem jestem:)

Editku
ale Ty robotna od rana jesteś:) chyba po Edyśku power przejęłaś:) I już nawet spacer masz zaliczony:) Mi tam się nie chce wyłazić jest tak zimno:/
A po kapustce mnie przegoniło a owszem i to jeszcze wczoraj :cool2:

Gaja
16 stopni, 18cie ja bym zamarzła. U mnie teraz jest 23 i ja wcale tego nie czuje.Bluzę ubrałam na siebie i popijam ciepłą kawkę.

Mateuszkowa
i jak tam teścik?? Moja siostra ostatnio też testowała bo jej się sporo okres spóźnia ale test negatywny wyszedł. Chyba jakiś wirus na spóźniające się @ teraz jest :-D

Igor jak zrobi siku na nocnik to sam sobie brawo bije:) Czasami jak nie zrobi to też bije brawo
:-D

A ja się w końcu dotachałam po godzinnej przeprawie z sankami a mąż z małym wyszedł godzinę wcześniej ja potem doszłam, a ten mały gad ani myślał wracać do domu chociaż juz i głodny i przemarźnięty:dry:no ale jakos żeśmy go zatachali hehe na sankach siedzieć nie chce tylko ciągnie a coo najlepsze na górce wchodzi ciagnie sanki potem schodzi i każe sobie puszczać sanki a zjeżdżac nie chce :-D.
a czeka mnie jeszcze jednen spacer ale to już tak kolo 19 go wezmę na chwilkę niech się przed spaniem przewietrzy.

Jolek co ty ja robotna robie tylko to co muszę ale od poniedzialku zabieram się za moją kuchnię i od niej zaczynam porządki bo najbardziej nie lubię tam sprzątac haha a reszta jakos pójdzie;-).

Editek no tak porządki świąteczne przed nami. Ja tak dzisiaj na okno patrzyłam że trzeba by się wziąć za mycie a tak mi się chce że szok :/
Ech podziwiam Cię z tym wychodzeniem:)

Mateuszkowa kobito gdzie Ty jesteś?????????????????????

jolek27 tak juz wyzrowielismy, chociaz kaszel nas do teraz męczy
Editek82 oczywiscie ze do lata bedziemy chudziny, w bikini bedziemy śmigac jak nic ;D jak bym tak schudła do 55kg to nawet moje rozstepy mi nie beda przeszkadzac
Mateuszkowa, jak test?

co do porzadków to po troszeczku ogarniam, szafki w kuchni i oknam mam juz pomyte, ewentualnie jak do świat szyby sie zabrudza to na szybko przemyje i bedzie ok tak dla odswiezenia.
Przepraszam ze tak z doskoku tu jestem ale jakos ogarnac sie nie moge za bardzo

hej
testu nie robiłam bo zcykorzyłam, już prawie czułam @ nad ranem i nic.. :/ jutro robię. a później jadę na ang, a na 11 do fryzjera idę i może popołudniu znajomi P przyjdą z psem na spacer żebyśmy szli i jeszcze wycieczka do Ikei nas czeka tylko kiedy ?????????? ew. na Rynek bo jest teraz pięknie
mam zle przeczucia kurcze :/ bo jakbym by,ła już W.. no to.. wszystko fajnie, lecz troszkę za wcześnie.. no i to moje odzywanie i tony lekarstw bo jestem chora dalej :/ scorbolamid cała paczka, theraflu, syropy.. i to mnie najbardziej przeraża :/
dobra nie smęce :/

EDitek korzenne z Aldi, ale chyba wszystkie sa podobne, takie cienkie i w kształcie mikołajów i domków mam.. ja dziś wracałam ze spaceru sama bo zamarzłam a P z Matim został -_- u nas było z - 4 a odczuwalna z - 6/7.. pewnie sika dlatego, że tyle pije :tak: może się przebudza bo pęchrze pełny i siup..może wysadzaj go ok 24 ? ja mojego też siła tacham do domu z tego mrozu -_- nie wiem skąd on ma tyle siły..
Jolek mala kosteczka czeko nawet wskazana, bo potem nagle rzucisz się na całą tabliczkę.. waga na pewno nie ucierpiała na tym:tak: oby to ten wirus z @ :-D:-D:-D ja powiesiłam lampki na karniszu a okna ma syfiaste od rąk Mateusza.. dziś P wygląda i mówi :.. "ale brudne to auto, trzeba umyć. ".nosz kurde a okna to co ?:-D
Gaja obyś miała racje ;D czemu tak zimno u Was ??????? u mnie jaj u Editka, ja hasam w koszulce na ramiączkach czy dzień czy noc.. Mati w krótkich .. ponoć taka temp zdrowsza, ale oby nie za zimno .. dalej trzymam kciuki za Maksia :tak:
Olisia nie mam pojęcia :-D:-D:-D

Mateuszkowa ja tym bardziej bym test robiła,żeby wiedzieć czy mogę dalej leki łykać czy zbastować!! Jutro masz dzień latany więc dalej będziesz nas trzymać w niepewności:(:(:(

Olisia
kaszel to może nawet do dwóch tygodni po chorobie trzymać więc spoko luz.Ważne że ogólnie dobrze się czujecie:)

witam,
Dorka u nas tak zimno bo my sami palimy i w nocy nie jest grzane to rano zimnica, w bloku inaczej odkrecasz grzejnik i ci grzeją:tak: I co tu cykorzyć przy teście, ja to pierwsze co robiłam zawsze gdy mi się spóźniał, wolałam wiedzieć wcześniej a nie czekac na nie wiadomo co bo @ czasem i po 30 dni się spóźniała, to ocipieć idzie wtedy a tak spokojna głowa jest:tak:

My za 2 godzinki jedziemy popatrzeć narożniki bo trzeba cos wybrać, podejrzewam, że w sklepie nic nie znajdziemy:baffled:

reklama
A mój mały nie dośc że późno zasnął to obudził sie o 3:30 i kazał sobie bajkę właczyć:crazy:ale zrobiłam mu mleczko i poszedł dalej spać do 6 normalnie niewiem skąd on ma tyle siły hehe

Gaja udanych łowów hehe
Dorka tekst z autem rozbraja haha:-D a gdzieś ty się tak przeziębiła za lekko sie na spacerek ubrałaś?
Jolek ostatni spacer po 19 a i tak energii full ma :crazy::baffled:

Olisia co tam rzostępy opali się hehe:-)

Wstawię wam później zdjęcia ze spacerku :)

Do góry