reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka u nas też jak nie pada to sloneczko to mży no masakra ale za to cieplo jest 15 stopni miałam dzisiaj, no gumiaczki fajnna rzecz a mój w adidasach chodzi albo w tych jesiennych trzewikach, e to fajan imprezka Ci się szykuje;-)haha ja mojej teściowej smsa wysyłam bo jak kupowaliśmy jej coś albo dawalismy kasę to ona nam nic tylko smsa no to my tak samo a co bede na nią jeszcze tracicc wole dzieciom cos kupic za to hahaha. Ładnie małego wymęczyłaś to chyba ci padl odrazu heh:-)

Gaja to chyba było do m nie o tych prezentach :-) A i przyłączam sie do pytania Jolek jak ty to gospodarzysz bo mi chocbym niewiem co robiła zawsze braknie heh tylko że ja nie mam stałej pensji co miesiąc:cool:

Jolek dobrze że mały już zdrowy nie ma nic gorszego niż chore dziecko, a mój strzyżenia odpukac sie nie boi starszy się bał jak szlak dwie osoby go musiały trzymać heh Ja juz dokupowałam te z rossmana ale mój je 5 butli dziennie bo on takie niejadek że tylko kasza. Tzn. je wszystko ale to tak dziubie bardziej niz je a jak zje mleczko to wiem że głodny nie jest:happy:

reklama
Editek coś Ty :/ zasnął po 15.. dlatego, że nie chodził tylko go wiozłam :/ u nas to właśnie tak wygląda.. :/ u nas to niestety prezencik jakiś musi być ale starczy coś drobnego dla nich
Jolek to twardy zawodnik :/ :/ dziewczynkom to byśmy spięły a chłopakom no to nie bardzo ;D ja też muszę mojego podciąć bo juz grzywa w oczy zaczyna wchodzić

no i ciemno za oknem już dawno :/ :/

Editku u nas na razie trzymać nie trzeba, siedzi w foteliku, ale nie wiem co za jakiś czas będzie. Mojej kumpeli syn też tak nie lubił strzyżenia i dwie osoby nie dawały mu rady jak był mały.
Kumpla córa z kolei nie cierpiała myć włosów.Jak ona się darła w kąpieli jak jej głowę myli.Pierwszy raz myślałam,że ją ze skóry obdzierają takie wrzaski z łazienki dochodziły!

Mateuszkowa u mnie cały dzień ciemno za oknem :/:/

He he dziewczynkom to byśmy spięły. Przypomniało mi się od razu jak byłam ostatnio u siostry. Oni polecieli przed pogrzebem na różaniec a ja w domu z dzieciakami zostałam Miałam ubrać i uczesać siostrzenicę...nie wiedziałam jak mam się za to zabrać nic mi nie szło więc spięłam jej tylko do góry grzywkę a tu zostawiłam loki rozpuszczone. Normalnie dwie lewe ręce miałam
:-D

Ostatnia edycja:
Jolek haha no to nieźle :p :p ja się łapie na tym, że z tyłu łapie Mateuszowe włosy w kitke:eek::eek: co się ze mną dzieje :eek::eek::eek::eek:

dziewuszki może zrobimy jakieś zawody w odchudzaniu ?????? bo ja nie mam motywacji żadnej ;(( nosz nic nie robie tylko żre ;((

Mateuszkowa ja jestem za!!!! Chcę do świąt schudnąć co najmniej 5 ale najlepiej to z 10kg. Dziś postanowiłam ostatni dzień luzu.Chodziły za mną żeberka więc dziś na obiad, a od jutra żelazny dukan!!!!!! Nie ma że boli! Jadę na święta do rodzinnego miasta i muszę jakoś wyglądać :)

mój synek w opasce (nie wiem czy pokazywałam

miś 017.jpg
tu podczas obcinania

Załączniki

• miś 037.jpg
    miś 037.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Nie wiem co jest grane,ostatnio mam problemy z dodawaniem zdjęć na bb :/

Efekt końcowy po obcięciu

Załączniki

• miś 049.jpg
    miś 049.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 28
Jolek jak to w opasce? hehehehe ;D coreczki Ci trzeba ;D
Zdjęcie " u fryzjera" wymiata, aż mi źle na serduchu jak widzę ten płacz :sorry::sorry: a np. z zaskoczenia nie probowałaś ? ja podchodziłam od tylu i ciach z jednej str, za 10 min. z drugiej .. bo u Was to prawdziwy salon ;D

To jak, wyzwanie podjęte?
Ok!
ważymy sie jutro rano! zapisujemy i kolejne ważenie za 2 tyg żeby spr. efekty :-)
jak dla mnie dieta - 5 posiłków!!!!!!!!!!! bo narazie mam 3 !!!! i ten na noc wielki! zero słodyczy! dziś się napchalam chałwa i ciastkami..coś czułam, że to ostatni dzień :p

idę budzić Małego :/

Ok to się ważymy. Chociaż ja @ mam więc nie wiem czy waga będzie miarodajna.

Jakbyśmy mieli Twoim sposobem mu włosy obcinać to cały dzień by nam zeszło. Młody ma bardzo gęste włosy, a tak 15 minut i po kłopocie.
Opaskę to on sam przychodził żeby mu nakładać a potem kiwał główką żeby sprawdzić czy spada czy się trzyma :)

Jolek ja od tygodnia jestem przed @ ..... to jeszcze gorzej :/

no to jak ma gęste włosy to inaczej.. ja ścinam jednym cięciem wszystko :p :p fryzjerki ze mnie nie będzie, ale u Was to obcięcie całkiem, całkiem :D

reklama
Witam :-)
Dzisiaj dostaliśmy w pracy paczki ze słodyczami, ful wypas ( w końcu jesteśmy w spółce z kilkoma firmami słodyczowymi ). Na razie przytargałam i schowałam, ale pewnie na długo nie da się ukryć dwóch kartonów. W tym roku i ja mam zamiar korzystać. W tamtym byłam twarda i nie zjadłam prawie nic, chyba tylko 2 paczki orzechów w czekoladzie.

U nas pogoda też dobijająca i w związku z tym nastrój jakiś taki denny :eek:

Pytałyście co czytam, a więc nie czytam nic bo mi się nie chce. Zaczynam i jakoś nie umiem się skupić. Mam jeszcze 3 książki i na razie czekają na lepsze dni, a w bibliotece to córa pożyczała sobie.

Gaja to zaradna jesteś z tymi prezentami, ja jeszcze nie wiem co komu ? Na szczęście tylko dzieciom, ale i tak pewnie kupię dopiero w połowie grudnia jak zwykle.

U nas nie ma ani siłowni ani aerobiku, nic a do miasta nie będę specjalnie jeździć.
Jolek ja uwielbiam zumbę i ratowałam się filmikami z netu. Jednak moja miłość do niej chwilowo osłabła ;-) i czeka na lepsze czasy.
No to macie przeboje z tym obcinaniem, ale efekt końcowy super :tak:
Pamiętam, że u nas był problem z obcinaniem paznokci. Nawet na śpiocha nie dawało rady, bo zaraz się budziła.

Editek my mamy co miesiąc pensje a i tak zawsze braknie. No może jakby te pensje były większe to by było inaczej.

Mateuszkowa jakoś mnie te Twoje zawody nie motywują :sorry:
Nie wiem kiedy się zważę, bo do soboty wstaję o 5 rano i nie będę rano zapalała światła w sypialni, bo mnie mężowy powiesi. Jak nie zapomnę to zważę się w niedzielę.

Mi dieta jest raczej nie potrzebna, tylko trochę ruchu by się przydało. Ale na razie nic z tego, bo nie mam chęci na nic, a jakieś ćwiczenia to ostatnie co by mi się chciało :eek:

Do góry