reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja :* a dentysta w innym mieście?? 800 zł to b. dużo, ale pamiętaj, że nowemu panu noga się wreszcie powinie i wszystko będzie wtedy jasne. myślisz o pracy, czy odpada??
Editku, Mati ma TYLKO kaszel, gardło jako takie, czysty, bo oczywiście co ? u pediatry ani grama kaszlu a w domu gruźlica normalnie :/ mamy tylko syrop. P wykupi wieczorem to dostanie..
Edytko staram się nie nastawiac się źle, ale jak najdzie mnie jakaś zła chwila to myśle :sorry: zobaczymy co będzie .. butki fajne aczkolwiek dla mnie za wysoka podeszwa , ja w zimie chodze w takich ala górskich-trekingowych. uwielbiam je. mam je już ze 3-4 lata, są włoskiej firmy, no dałam za nie jakieś 300 zł na promo wtedy! więc dużo i podeszwa jest nawet nietknięta, leciutkie ciepłe :tak: kozaczki mam, ale jakoś mi w nich nie podrodze :-D

a ja wczoraj sobie siadłam z całym impetem na kant malego stolika. Wyobraźcie sobie ból. doopy to ja nie czuje, mam krwiaka, rane i siniaka na pół półdupka. bosko .

reklama
Dorka no własnie nie znam dobrego dentysty w innym mieście co by miał podejście do dziecka i zrobił to w miare sprawnie:confused2: Boję się, że trafimy na partacza co zamiast wyrwać za jednym zamachem jeszcze skruszy i będzie po kawałku rwał (kiedys tak sama miałam z mleczakami pod koniec podstawówki :/).

Zrobiłam sobie obiad, już nie wiem kiedy sobie specjalnie gotowałam :)
A co do pracy T. to chyba jak nie rozejrzy się za czym innym to za każde potknięcie to on baty jako z-ca zbierze a nie kierownik. Bo jest takie cos jak delegowanie uprawnień, więc tamten wydeleguje ile sie da i rączki czyste:confused2:

Dorka a może mąż Ci masaż zrobi ;-)heh Mojej sąsiadki wnuczka tez ma tylko kaszel ale mowiła że lekarka podejrzewa że może z grzejących kaloryferów.

Gaja jakas dziwna ta firma zabrali premię za awans aż sie wierzyć nie chce to może chociaż by mogli podnieśc pensję deb...ile:wściekła/y:.

Editku ta firma to już dno, kiedys byli na fali jako największy zakład w okolicy w tej chwili kierownicze stanowiska zostały obsadzone przydupasami dyrektora, bez kompetencji i wiedzy na temat danego działu, ci co kierowali działami z powodzeniem zostali zdegradowani na z-ców, to ja nie rozumiem o co chodzi??? I oni chcą firme postawic na nogi - phi - już widzę jak ci zdegradowani będa sie teraz palic do roboty:confused2:

Gaja no to wyjście jest takie, że trzeba szukać czegoś innego. A nuż się trafi jakaś okazja ? skoro z dentysta nie masz zaufania to może lepiej nie ryzykować ? ale chociaż zdjęcie by się przydało albo konsultacja ? Ja często w necie opinii szukam :zawstydzona/y: ale nie zawsze się to sprawdza, zależy jakie ma się oczekiwania co do konkretnego lekarza..

Editek masaż hehe nie, dzięki , to jest raczej ta z tych sytuacji kiedy jeśli boli to boli ;-) co do kaszlu - możliwe, że od kaloryferów, ale żeby aż tak ? mokrym kaszlem ?

Hejka. My już w domku od godziny. Zajadam się marchewkowymi muffinami :):) Ech mieliśmy do siostry jechać dopiero na andrzejki a tu taki niespodziewany wyjazd. Pomijając pogrzeb to wizyta udana. Kuzynka tym razem nie biła Igorka, bawili się bardzo ładnie.Wczoraj nawet szaleli do 23:30 :szok: Dziś powstawali po 8mej i Igi od po 11tej zaczął marudzić. Udało się że nie spał, ale drogę powrotną przespał całą od włączenia silnika u siostry do wyłączenia pod domem. Udało mi się przy okazji wczoraj w Deichmannie kupić młodemu butki zimowe:)
Padnięta jestem. Kiepsko spałam w nocy:/
Postaram się później Was nadrobić. buziaki

witam,
już dziś z lepszym humorem a i słonko za oknem :)
Zjadłam sobie śniadanko i za godzinkę biorę się za ćwiczenia:tak:
Jeśli Maks łaskawie wyrazi chęć wyjdziemy na spacer bo ostatnio woli czas spędzać w domu niż z niego wychodzić, zapewne związane jest to z zimnicą i tym, że łapy mu marzną a nie da sie ani przykryć kocykiem ani rękawiczek nałożyć :/

Hej:-)
No to mój znowu odwrotnie jakbby mógl to by caly czas na dworze był i nie wracał do domu hihihi a co do rękawic to też nie daje sobie ubierać ale kocykiem daje się przykrywać na szzęscie nie musiałam jeszcze koca używać. U nas pochmurnie ale za to 8 stopni już jest także ciepło, ostatnio w swojej skórze chodziłam bo cieplo było aż mi lżej normalnie hehe.
Ide i ja cosik poćwiczyć....

hej
u nas znowu mgła :confused2::confused2: nie wiem czy gdzies wyjdziemy bo jest taki smog nad krakowem od paru dni, że dramat :confused2::confused2:

Jolek jakie butki kupiłaś ? u nas ze spaniem jest.. dziwnie powiedziałabym, wczoraj Mati zasnął przed 21( tak to by kimal już o 19.. ) , bo P jechał na sygnale po smoczek do sklepu :-D i wstał dziś o 7 :/ :/ to za wcześnie.. :-D:-D:-D

Gaja no to kiepsko z tymi rękawiczkami :/ nie da się go przekonać ? na szczeście moj jeszcze nie zdejmuje.. jeszcze ..

ps- widziałyście ćwiczenia Jillian Michales ? ten program 30 dniowy .. ???

reklama
Witam :-)
Jakoś dzisiaj mam lenia. Obiadu nie muszę robić, bo jeszcze mam. I chyba z racji tego, że nie mam za dużo do roboty to tym bardziej nie chce mi się kompletnie nic robić.
Na 13 mam zebranie w szkole, akurat zdążę przed pracą. A najlepsze jest to, że miało być na 15, ale wczoraj rano spotkałam panią i się zgadałyśmy. Powiedziałam, że na 15 to ja nie mogę, bo będę w pracy. To ona na to, a to zrobimy na 13 :-p Jej tez to na rękę, bo będzie mogła szybciej do domu pojechać.

Do góry