reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edytko mam wyniki IgE całkowite ma 623,94 a powinno być poniżej 45.
Wyszło uczulenie silne na psa i roztocza raz białko jaja, troszkę mniejsze na żółtko i bylicę.

Co do uwag Miłosz miał czerwony zeszyt od nich w klasach poprzednich a teraz ani jednej i w ogóle nie sprawia żadnemu nauczycielowi problemów.

reklama
Gaja skoro na psa to nie na chomika :) Oj to jajek też nie może:( Wysokie ma to IgE :(

Edyśku
a na co do kina córcia jedzie??
@ się zbliża to już wiemy skąd ten apetyt :-D

Editku pole powiadasz:) Myślałam że macie jakieś pole niedaleko i go tam puszczasz żeby się wybiegał :zawstydzona/y:

Mateuszkowa Jolit gdzie jesteście kobitki?????

Hej

Gaja rocznice macie dzisiaj ? czy urodziny? :dry: obojetnie to czy to dolaczam sie do Edyska i rowniez 100 lat :-)

Editku ja tez zapuszczam i jestem happy bo coraz lepiej wygladam bo juz mi troche klaki odrosly no i cera sie zaczyna wygladzac ... wracam do zywych :-D bo ostatnie pol roku nie bylam soba,dosyc,ze fryzura nie ta to jeszcze geba w pryszczach :no:

A co do butow ... :nerd: kurde nie wiem,chce wysokie ale ja tez nie za bardzo na wysokich obcasach pomykam...choc teraz mam dwie pary zimowych na 8-cm obcasie i daje rade :sorry2: tylko to takie mocne,grube obcasy a co innego cienka szpilka ,dlatego szpilek nawet nie chce tylko tez cos a'la to... chyba polatam dzisiaj po sklepach i poprzymiezam...ale z ta strona zalando jest tez tak,ze nie place za wysylke ani za odsylke.Tak wiec moge zamowic a w razie czego po prostu odeslac i juz.Bo zo zaplaty mam tez dwa tygodnie od momentu odebrania paczuszki... to nie tak jak w PL,ze z gory sie placi i dopiero Ci wysylaja.

Mateuszkowa pogniewalas sie czy co?? wiesz...to zarty :-D co zlego to nie ja .. :* ;)

Hejka:-)

Gaja Wszystkiego Najlepszego z okazji 18- nastki;-):-D 1oo Latek!!!
Jolit a co ci się z cerą działo?

No wreszcie dzisiaj do kina jupiiii to nic że dopiero na 20 co tam doczekam się hehe

aha i kupiłam sobie wczoraj baterie do wagi i co widzę dzisiaj 2 kg mniej zawsze to coś, chociaż idzie mi to jak po gruzie:baffled:

Ostatnia edycja:
Fat Burning Workout 1 - YouTube

zrobiłam prawie całe tzn 2 część też i padam, do tego abs i Mel b abs.

I dziękuję za życzonka, Jola ja dziś 31 lat kończę:tak:

aha i kupiłam sobie wczoraj baterie do wagi i co widzę dzisiaj 2 kg mniej zawsze to coś, chociaż idzie mi to jak po gruzie
baffled5wh.gif

Ale to zawsze coś kochana, gatulki :)

Cześć. Ja dopiero usiadłam z kawką. Ogarnęłam z rana trochę chatę a potem na zakupach byłam bo w lodówce echo, a i przy okazji w Rossmannie zakupy zaliczyłam. Młody od razu po przyjściu spać poszedł a ja poporcjowałam mięsko i pomroziłam i zasiadłam do kompa:)

Gaja
najlepsze życzonka:)
No to jutro wypróbujemy nowe ćwiczonka:)
A weź nic nie mów z tymi wizytami u lekarzy... trzeba mieć końskie zdrowie żeby chorować z naszą służbą zdrowia:/

Editku no i doczekałaś się kina:) jeszcze tylko kilka godzinek:)

Jolit pamiętaj że to tobie buty mają się podobać a nie nam, i to Tobie ma być wygodnie:) Na pewno znajdziesz coś fajnego:)

Dziewczynki czy Wy swoim pociechom nakładacie już kozaki czy jeszcze w półbutach śmigają??

reklama
Dziewczynki czy Wy swoim pociechom nakładacie już kozaki czy jeszcze w półbutach śmigają??

jolek Maks w tym tygodniu ma już te ocieplane zimówki za kostkę, jest normalnie zimno, mi dzis na spacerze tak ręce zmarzły, że miałam problem z odpięciem barierki od wózka :/ także zdecydowanie w zimówkach już :)

Do góry