4 godziny później hehe...........
Mały śpi, oko pomalowane, chata ogarnięta tylko cwiczeń nie zorbilam bo mam mega lenia
i zasiadłam z kawką bo wreszcie mam chwilkę;-).
Wczoraj wzięłam gada na spacer znowu bez wózka i co gnał jak wicher całą droge a ja za nim a do tego nie w tą stronę co ja chciałam ale to już szczegół hehe.
Jolit butki fajne tylko jak dla mnie to do załóżenia na chwilkę bo wysokie hehe lubię obcaski ale nie wysokie bo zaraz mnie nogi bolą.
Jolek "pole" to określenie wyjścia na dwór u nas się mówi pole hehehe
Gaja ja też zapuszczam od tamtego roku najpierw myslalam że wolę krótsze ale w lecie mamy dwa wesela i myslę że dluzsze można fajniej uczesać ehh... a co do jedzenia to mój już zjadł dwie flachy, jogurt, jabłko i parę ciastek , wypił sok i poszedl spać aha no i oczywiście 3 kupy od rana , a jak wam idzie odpieluchowanie mój ostatnio chodzi bez po domu i oczywiście zdarzaja mu sie wpadki, ale po mału może się wreszcie nauczy
ale nie zakładam mu pieluchy tylko wtedy jak kupe juz zrobi bo juz dwa razy wyciągałam z majtek i rajstop hehehe
.
Edysiek u nas takie uwagi na porządku dziennym są, pani co miesiąc do dzienniczka przepisuje oceny, uwagi itp. i moj za październik miał 7 uwag za gadanie na lekcji heheh aż mu powiedziałam że mu zszyję jadaczkę
. A może jesz więcej bo zimno jest ale na tyle pracy co zrobiłaś to i tak ci nigdzie nie wejdzie hehehe
Mateuszkowa wracaj już od tego lekarza ciekawe czy cię zbada
?