reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolita jakbym brała wszystko do siebie i nie olewała tego co wokół to chyba już dawno bym wylądowała w psychiatryku. A tak jakoś się trzymam ;-) Choć i mi się zdarza przejmować wieloma sprawami tak jak to było ostatnio. Jedyne wyjście jakie znam to odciąć się od wszystkiego.

Buty fajne, dość wysokie ale jak takie lubisz to ok. Tylko chyba lepiej najpierw kupić sukienkę, a potem buty do niej :tak:

reklama
Oj ciężko będzie bez tej kasiorki, ale jakoś będziemy musieli sobie poradzić tylko z wypłaty M. Jolit jak nam zbraknie to pewnie się uśmiechniemy do kogoś o pożyczenie ale na razie czekam, jutro niby M kasiore ma dostać. Mam nadzieję,że wyrównają w grudniu,ale na razie to czekam na decyzję czy wogóle dostanę tą kasiorę.

Jolit siostra ma 32 lata:)
Co do butków to szczerze??? Mi tak się średnio podobają. Ten przód taki dziwny.

Gaja a to dziś ten fryzjer, a czemu mi się porąbało,że wczoraj :confused::dry:

Editku a co Wy tam za pole macie,że tak spacerujecie???

Edyśku to faktycznie żarta ty dziś jesteś :-p:szok::-D @ się zbliża czy tasiemca załapałaś??
Angela rozkojarzona na lekcjach czy gada z koleżankami,że uwagę dostała?

Mateuszkowa niech przychodzą niech przychodzą może już im to w krew wejdzie, a nie tylko okazjonalnie :):)

Jolek przod czyli masz na mysli te platforme? to podwyzszenie? ;) mi sie wlasnie takie buty podobaja a i sa wygodniejsze od tych co ten 'przod' maja calkiem na plasko :tak: bo to caly obcas np. jak w przypadku tego ma 8,5 cm a dzieki tej platformie ,ktora ma 1,5 to odczuwasz tylko 7 cm ;) przez co sa wygodniejsze po prostu.

Edyta naprawde myslisz,ze prawidlowa kolejnosc to najpierw sukienka a pozniej buty? :-D no widzisz...a dla mnie w tej sytuacji wazniejsze sa buty ...bo to buty 'robia ' sylwetke a po drugie musza byc i ladne i wygodne skoro mam w nich tanczyc pol nocy...;-)

Oki,ide puscic dymka i bede paznokcie malowac :)

Aaaa Jolek siostra 32 lata ! myslalam,ze jakies 17-18..bo takie mlode szaleja na punkcie Edwarda i Belli :-D

Ostatnia edycja:
Jolit nie chodzi o tą platformę...ten but z przodu niby miał być jakiś na taki starodawny typ ale jakoś im nie wyszło. Platformy są jak najbardziej ok. Moja siostra dziwna jest, taki typ :-D

joluś buty mnie się podobają :) Aczkolwiek założyłabym je jeden raz bo ja z tych co płasko się noszą :)

I tak btw witam, jestem zawiedziona fryzjerem bo kompletnie mi sie nie podoba, potrafiła mi lepiej grzywkę zrobić a teraz machnęła tak, że ja sama sobie mogłam tak zrobić :/ Cóż decyzję podjęłam, że teraz zapuszczam ja spowrotem i już nic z nimi nie robię, mam dość:baffled:

A wyników nie odebrałam ze szpitala bo Maks tak dał mi czadu u mamy, że potem leciałam szybko do fryzjera i wracałam.
Dziś podskoczę bo az wstyd bo to zaraz 3 tygodnie bedą:baffled:

Witam.

Gaja u nas też szaro:/ Przez to chyba jakaś do doopy jestem.Przy ćwiczeniach ciało odmawiało mi posłuszeństwa..ale się nie poddałam. Dałam z siebie tyle ile mogłam.

Editku heloo :-)

Młody mi właśnie zasypia. Jestem ciekawa czy mu się uda. Obudziliśmy się dziś po 6tej jak M wychodził do pracy i zasnąć nie mogliśmy. Całe szczęście po 7mej jeszcze przykimaliśmy i wstaliśmy tak jak zawsze czyli o 9tej:)

Właśnie moja siostra zadzwoniła że jej męża babcia zmarła. (*)
Nie mogę powstrzymać łez. Bardzo ją lubiłam.

Ostatnia edycja:
4 godziny później hehe...........
Mały śpi, oko pomalowane, chata ogarnięta tylko cwiczeń nie zorbilam bo mam mega lenia:zawstydzona/y:i zasiadłam z kawką bo wreszcie mam chwilkę;-).
Wczoraj wzięłam gada na spacer znowu bez wózka i co gnał jak wicher całą droge a ja za nim a do tego nie w tą stronę co ja chciałam ale to już szczegół hehe.

Jolit butki fajne tylko jak dla mnie to do załóżenia na chwilkę bo wysokie hehe lubię obcaski ale nie wysokie bo zaraz mnie nogi bolą.

Jolek "pole" to określenie wyjścia na dwór u nas się mówi pole hehehe

Gaja ja też zapuszczam od tamtego roku najpierw myslalam że wolę krótsze ale w lecie mamy dwa wesela i myslę że dluzsze można fajniej uczesać ehh... a co do jedzenia to mój już zjadł dwie flachy, jogurt, jabłko i parę ciastek , wypił sok i poszedl spać aha no i oczywiście 3 kupy od rana , a jak wam idzie odpieluchowanie mój ostatnio chodzi bez po domu i oczywiście zdarzaja mu sie wpadki, ale po mału może się wreszcie nauczy:sorry2:ale nie zakładam mu pieluchy tylko wtedy jak kupe juz zrobi bo juz dwa razy wyciągałam z majtek i rajstop hehehe:-D.

Edysiek u nas takie uwagi na porządku dziennym są, pani co miesiąc do dzienniczka przepisuje oceny, uwagi itp. i moj za październik miał 7 uwag za gadanie na lekcji heheh aż mu powiedziałam że mu zszyję jadaczkę :-D. A może jesz więcej bo zimno jest ale na tyle pracy co zrobiłaś to i tak ci nigdzie nie wejdzie hehehe

Mateuszkowa wracaj już od tego lekarza ciekawe czy cię zbada:-D?

reklama
Witam :-)
Dzisiaj w końcu mam trochę czasu dla siebie. Obiad mam jeszcze z wczoraj to nie musiałam gotować. Za to poszłam z córcią na spacer. No właściwie to do sklepu, bo jutro jadą do kina to jej kupiłam to i owo.

Jolek no raczej @ się zbliża. Dzisiaj już tak mi się nie chce jeść jak wczoraj, chyba jeszcze został zapas :-D
Jolita ja bym kupiła najpierw sukienkę a potem buty, tylko że ja buty muszę mieć wygodne a na takim wysokim obcasie to ja niestety nie za bardzo dobrze bym się czuła, a co dopiero przetańczyć pół nocy :baffled:
Gaja odebrałaś wyniki ?
A jak tam chomiczek ?
Nasze szczury już się kochają i śpią przytulone razem jak braciszki :tak: słodziaki :-D
Editek to była pierwsza uwaga mojego dziecka to trochę się przejęłam :szok: no ale znowu nie tak bardzo ;-)
no ale wiem, że ona taka rozwiercona i rozgadana jest, już nie raz ją pani przesadzała bo paplała z koleżankami

Mateuszkowa ???
wystarczy już tego witania się z mężem :-p

Do góry