reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa zobaczymy o czym chce pogadac ale niech na nic nie liczy bo wkurza mnie :p a co do abs to od jutra zaczynamy a efekty po jakim czasie widac? Zdrowia.dla Ciebie tez.Kochana:*

Butterfly zacznij z nami w grupie razniej :*

reklama
Ala nie wiem po jakim czasie, ale niech to będzie nawet 2 tyg, zaparwimy sie przynajmniej :D i zero czekolady itp. dużo wody i będzie dobrze, zobaczymy jakie efekty :D a Ty Iza myśl nad nagroda hahahahahahaha
a co do pana męża, wierze, że teraz jesteś mądrzejsza o to co było :*** będzie dobrze :*

spadam na boskiego ronaldaaaaaaaaa.... ;-)

No dobra, tyle tych chętnych na -1 kg (Edysiek, nie skusisz się?), że nie wiem, jak się podzielita nagrodą ;P bo nagroda jedna, a jak wygra więcej niż jedna, to nagroda na pół, albo na 3 albo na 4 części :-D
Nagrodą będzie triumf nad pozostałymi niekonsekwentnymi podżeraczkami :-D ło jesuuu... co ja mam Wam wymyślić w nagrodę? drina? tabliczka czeko bez białkowych dodatków? :-p aaaa! niech nagrodą będzie to, co sobie zażyczycie, ino sponsora trza znaleźć :-)

Jestem z powrotem zadzwonił mój teść żebym przyjechała to on weźmie małego gdzieś a to sobie myślę spoko i nie było ich dwie godziny:szok:ale sobie odpoczęłam a dziecko jakie szczęśliwe wrociło wybiegane itp. bo mały to dziadka kocha nad życie to jest jego Dadzio hehe A i kupił mi jakieś piwo co się nazywa wiśnia w piwie w takim specjalnym piwnym sklepie pycha. To w ramach tego chudnięcia do końca miesiąca.
A co do abs to ja miałam robić to co Edysiek bo to tylko 8 min o ile sie nie mylę i chyba się rzeczywiście za to zabiorę bo się zabieram i się nie mogę zabrać. A co do czekolady to napewno nie ruszę po tym co dzisiaj zobaczyłam o nie!
Jolit no właśnie jakie auto kupiliście? fajnie że jedziecie na urlop u nas ukrop nie z tej ziemi:-)

Editek no to super że sobie odpoczelas :)) a co do abs to dołącza do nas i napewno żadna się nie pokusi żeby się zlamac :))

Kropeczka.to dla mnie nagroda bedzie tatar :D bo drogi jest to nie bardzo moge sobie ma niego pozwolić :)

Cześććć dziewczyny!
Trochę mnie nie było. : D chyba.
W sumie jak siedze na kompie to się ciągle uczę, bo w piątek następny kończę teorie i test do napisania mam, a jeszcze nie do konca umiem. : (
W ogóle ćwicze ostatnio, ale jem słodycze, na zero mi to wychodzi, no chyba, że mięśnie mi się zrobią, wyrobią, nie wiem. Mam nadzieje, że nie bede płakać jak wrócę do niemiec i stane na wage. W ogóle tak chciałam do Polski, a teraz tęsknie za moim mieszkankiem. :D Strasznie... Jutro wpadnę rano, teraz idę spać. Dobranoc. ;*

jestem z rana,
wstawać śpioszki :)
Co do waszych celów to ja niestety sie nie dołącząm nie chcę potem czuć presji, że muszę a np pomimo usilnych starań nie zgubię tego kg (u mnie to możliwe akurat) a potem będę zła, że reszta schudła. Muszę już zachować zdrowy rozsądek:tak: No ale widzę, że szczupak forumowy Dorka to pierwsza łapkę podniosła prawie że hehe;-) Ech Dorotko jak ja bym chciała takie ciało jak Ty a Ty ciągle dążysz nie wiem nawet konkretnie do czego;-) No ale każda z nas ma w główce poprzewracane z powodu wyglądu i nic się nie da zrobić:-p

Ja dzis bezśniadaniowa jestem, nie mam ochoty, także zapewne zjem koło 13 wcześniejszy obiados - kupiłam szpinakos świeży i sobie coś z nim umerdam:-D

A tak w ogóle to ściskam kciuki za ten kilogramik do lipca:tak:

Dzieeeeeeeeeeeeeeeń dobry :-):-):-):-)
wstałam sobie i od razu zaczęłam zamulać, że śpiąca, że to, że tamto, noosz kurka jaki dziad ze mnie się zrobił :p ale już sie przywołałam do porządku!!! zaraz zaczynamy ćwiczyć!!!! śniadanie zjedzone, z 30 min. trzeba odczekać :D :-)

Iza no ja nie wiem, jak Ty to wymyślisz z tymi nagrodami :p może zrób jakies laurki ? :p ja na dzień dzieiejszy waże 66,3 kg eh.. :dry:

Ala , tatar będzie zasłużony :-) a jak pan mąż ? hm ? i jak przygotowania do urodzinek ?

Żanetko hmmmmmm.. ale oczywiście, że przystap do konkursy z tym, że jak sięnie uda to TRUDNO, nic sie nie stanie :tak::tak::tak: no chyba, że sama masz w sobie taką presje, że nie pogodziłabyś się z tym.. to może cichaczem przystąp i jak się uda to nam napiszesz :-) a co do rywalizacji, to tak, lubię i motywuje mnie to bardzo :-D:-D:-D a szczupak to jest EDYSIEK I TY :-D:-D:-D:-D:-D mi do szczupaka duuuuuuuuuużo brakuje:sorry2:

Aga no jesteś :D super, że ćwiczysz bo to zawsze przy podjadaniu chociaż na zero się wyrównuje :blink: i &&& za test ponoć teraz trudniejsze niż kiedyś ale dasz rade :D jak ja zdawałam to wyryłam na pamięć wszystkie pytania i odp. !! nie wiem ile tego było..z 300 ? : P

reklama
Hej Kochane ;)

Gaja ja jestem nie śpie już od 6 bo moje diabełki mnie obudził a poszłam spać po 1 ;/ tak więc jestem padnięta i niewyspana. Kochana wziełam wczoraj ten Alax wieczorem i nic... cisza. Może wiesz czemu?

Toxi napewno tęsknisz :) tutaj mimo wszystko mieszkasz z kimś a w Niemczech sama i masz spokoj ;)) a co do egzaminow to bede trzymać kciuki :))

Mateuszkowa a jak tam mąż?? Już lepiej? ;) A ja waże 75,3 ale suwaczka nie zmieniam :p a co do mojkego Pana Męża to napisze na zamkniętym :)

U mnie dzisiaj wreszcie chłodniej :))
A kurcze wczoraj miałam się zgłosić do Urzędu Pracy i zapomniałam. Teraz musze pisać jakieś usprawiedliwienia ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry