reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczka to ja Ci dzisiaj przywioze na noc moje potworki ok ? One wstają tak koło 6-6.30 ;) a ja się wyśpie wreszcie !! :p
A co do tatara to nie będe Ci robić smaka ale naprawde jak schudne 1kg to zaraz kupuje i zjem całego naraz :-):-)

Co do alkoholu to ja lubie Karmi :) owszem inne piwo się też napije ale zaraz mnie głowa boli i żadnej przyjemności :p :)

Dobra ide robić abs :D

reklama
Iza hahahaha jaki komunikat :D dobre, dobre!! :-)
aaaaaaa, Gaja jak to nie ćwiczysz na mężu ? :p jakaś kara? weekend już jutro :p

a gdzie nasze Edytki ???????

Karmi Alusiu też popijam, ale mocno schłodzone. Uwieeelbiam, ale tam tyle alkoholu co nic.
Gaja! Bacardi! mój ulubieniec! pokroić bym się za niego kiedyś dała, a zapomniałam o nim na śmierć! Łiskacza z colą też kiedyś namiętnie pijałam, a teraz nie smakuje mi nawet mohito albo wódka z burnem - moi faworyci przed ciążą. AAA...! i do dobrego drinka nie potrzebowałam towarzystwa. Niestety :crazy:
Kurde, chyba odstawię Bartka mamie, będzie go usypiać beze mnie, ona zawsze sobie daje radę i cyca nie musi być, chociaż jest mały bunt. Ale i tak się jej udaje. Na razie dieta, więc alko trochę nie bardzo...:crazy:

Czekam na Wasze dzieci :-D moja mama też się nie może nadziwić, że Bartuś taki spokojny, bo nie pamięta, że Szymon też taki był. No Dorota, raczej Twój Mati po kimś ten temperament ma! :-D moim chłopem się nie przejmuj, wiecznie go nie ma. A pogadać sobie może, moi znajomi, moja sprawa, więc nawet jak mu coś nie pasuje, to został przeszkolony, że przy koleżankach i znajomych moich ma być miły. Uwagi po wyjściu. A i tak go słucham jednym uchem.
No, to głowę do alko mamy jednakową... tzn. ekonomiczną :tak:

Zedytowałam poprzedni post! proszę zajrzeć.

Suwaczek poprawiony :) teraz trzeba walczyć :)) :))

Laski będe potem ide dzieci obrobić, śniadanie im zrobić potem abs i musze ogarnąć ;))
Buziaki ;*****

hehehe :D
dobra dziecko podeśle dzis gołębiem ;-) a teraz ciiiiii bo 1 drzemka sie szykuje :szok::szok::szok::szok: jestem w ciezkim szoku, ale co sie dziwić, taka pogoda.. parno i mrocznie.. co do wizyt to dziękuje, zajrzę w miare możliwości :-D:-D ja też nie jestem jakaś alkoholowa ale czasem lubię łyknąć 1 szklaneczkę czegoś..bardziej o towarzystwo mi chodziło ..

muszę sie doprowadzić do ładu - umyć włosy itp. bo jeszcze jestem nie ten tego :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Dorka też ABS-a odpękałam i agrafkę:tak: Z kilka tych ćwiczeń abs to dla mnie pikuś bo te mięśnie mam wyćwiczone ale chyba z 2 były katorgą i cieszyłam się jak już zapikało, że koniec (widać ta partia mięśni słabsza), w każdym razie kiedys go ćwiczyłam teraz do niego tylko wrócę na m-c i zobaczę:tak: Acha i tylko kark mnie boli strasznie, nie potrafię utrzymać głowy samej sobie, niby mięśnie brzucha mają ciągnąć wsio do góry ale i tak kark mnie boli:baffled: Za duży mózg??????????:-D

Witam i ja :-)

Tak się zastanawiałam czy powalczyć z Wami o ten 1 kg :baffled: I chyba jednak powalczę, bo inaczej się nie zmobilizuję.
Najwyżej polegnę :-p

Jolita cieszę się, że się odezwałaś :-) Wiesz ja rozumiem, że człowiek czasem potrzebuje odpocząć od wszystkiego od BB też :tak: O ile opamiętam to Ty ze śląska jesteś ?
Toxi będę trzymać kciuki :tak:

Kropeczka ja suwaczka z wagą już nie mam i myślę, że nie będę miała.
Mogę napisać tylko, że u mnie waga to 55 kg. Ogólnie trzymałam się na 54, a było nawet 53.

A co do alkoholi to ja lubię mocne trunki :sorry2: Wódeczką ani drinkiem nie pogardzę, choć teraz w sezonie letnio grillowym to piwo jest numerem 1. I to chyba mnie gubi. U mnie na 1 się nie kończy, bo mam mocna głowę i zawsze jest kilka ;-)

Gaja kark boli, bo zamiast mięśni brzucha pracuje za dużo szyja. Po kilku dniach przestanie - jak mięśnie brzucha zaczną dobrze pracować.

Ostatnia edycja:
Edytka ale ja tak napinam tę mięśnie, że aż mnie bolą i ciągnę tą głowę tym brzuchem do góry no ale mięśnie karku też muszą ją jakoś trzymać w pionie hehe. No zobaczymy oby za kilka dni było lepiej:tak:

Gaja mnie też boli kark ;/ ja ogolnie to tego drugiego nie mialam sily zrobic i sobie odpuscilam ;/

Edysiek witaj witaj :D dołącz do nas bedzie rażniej :D :D

reklama
Witam Was :-) Dzisiaj u mnie chłodno 25 stopni teraz jest normalnie nawet troszkę wiaterek:happy:
Znalazłam strój ten co chciałam kupic na necie tylko nie było rozmiaru u siebie w sklepie i do tego 40zł tańszy, zobaczę dzisiaj pojadę to go sobie kupię:-).

Kropeczko nie wisnia nie pływała w tym piwie hehe tylko taki aromat miało ale nie było słodkie, ja tam tez za piwem nie przepadam ale ten wczorajszy upał to tak mi dał w kość, że się złamałam hehe ale w sumie nie wiele zjadłam to mogłam wypić sobie to piwo zwłaszcza że miał 2,1 % alkoholu hehe.

Alusia ja tam nie lubię surowego mięsa no ale nagroda musi byc hehe, ja bym sobie w nagrodę zjadła czipsy heh ale jak zgubię ten kg potem zjem to bede musiała od nowa zaczynać heh, mój potworek wstał o 7:20 a teraz ogląda strażak sam i mam chwilke spokoju.

Mateuszkowa ja też ciągle sprzątam a może nieiwem czemu może żeby zabić trochę czas albo pozytecznie wykorzystać hehe
ale potem mam czysto tzn teoretycznie. Wczoraj mały mi wywalił z szafki całe wyprasowane dzień wcześniiej swoje ubranka letnie to jeszcze nic ale potem sam chciał pozbierać i wszytko wymiął i trzeba znowu prasowac :baffled: A to mleko sojowe to też jest w kartonie ? Bo jak dobry zapychacz to sobie tez muszę kupić:-)

Gaja jak ja bym chciała ćwiczyć tak jak Ty ale normalnie lenia mam czasem coś odbębnie czasem nie i własnie efekty marne heh jedyne co to agrafke częściej robię bo zależy mi na chudszych nogach:-) a ty robisz zwykłe brzuszki czy te 8 min?

Edysiek ty chudzino matko jak ja bm chciała miec te 20 kg mniej hehe

Pisałam tego posta z godzinę z przerwami bo normalnie co chwilkę coś hehe

Ostatnia edycja:
Do góry