reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Trzymajcie się dziewczyny!

U mnie w chudnięciu przzestój, ale utrwalam to co zrobiłam, jutro rano zakładam aparat na dolne zęby, więc pewnie przez weekend nie będę mogła jeść, to waga mimowolnie pójdzie w dół. No i okres po 5 miesiącach dostałam, to też się organizm oczyścił i się lepiej czuję:-) i jutro jeszcze egazamin i we wtorek... byle przeżyć!

reklama
gaja szczerze wspolczuje, wyobrazam sobie jak musisz sie czuc ;/ robisz wszystko a tu balon ;/ czytalas o tym cos? moze to oznaka czegios?
kejtwo powodzenia!! brak@ na 5 mc ?? z jednej str super, ale z drugiej...brr.. ;-) w ciąglej niepewnosci

a ja laski, jak lekarz pozwoli, 11 lutego jade na6-8tyugodni do szwajcarii z mezem :p oby mi tylko doopa nie urosla tam za nadto

Hej!
Mateuszkowa, oo ale Ci dobrze!:-)a w które miejsce w Szajcarii? Co do braku @, nie miałam jej prawie 5 miesięcy, od kiedy przestałam brać tabletki. Tyle, że stresować się nie musiałam cyz w ciąży nie jestem, bo faceta brak:-)
Gaja, i jak tam, pomogło coś?

U mnie dietowo przez weekend z przymusu, bo mam założony aparat na dół zębów i podkręconą górę, więc nie daję rady jeść.

hej

kejtwo do Lausanne

mi niestety apetyt wraca :baffled::baffled::baffled: a czekolady az kwicza z szafki zeby je zjesc, oj czuje ze bede miala mega jojo
jak sie nie powstrzymam
do tego brak cwiczen ;//////

Mateuszkowa, nie jedz! Bo wszystko co się namęczyłaś, ci wróci. No nie daj się! :D Zostaw czekolady na męża:-)

witam,
wspomogłam się tabletkami i poszło, wreszcie czuję, że brzuch nie sterczy :p Nie dało chyba się inaczej bo już mnie brzuch bolał 2 dni cały czas:angry:.
No i zobaczymy kiedy znów sie zaklinuję :p
Dziś mam dzien odppoczynku ale tak naprawde od 7 rano dopiero co siadłam:baffled: Więc swoje się naruszałam. Jeszcze kupiliśmy pralkę bo nam stara padła i już mus był. Ale teraz taka cichutka jest bo jeszcze nie wyrobiona :-D

gaja, dobrze, że jakoś poszło:-) i właśnie wyczaiłam, że urodziłam się tego samego dnia co Twój synuś 8 września:-)

umieram cały dzień z tymi zębami, nie mogę się w ogóle skupić na nauce:no:

no i juz wieczor u mnie niedietowo buuuuuuuuuuuuu ;/
ale dam rade,1 dzien gorszy to chyba moze byc

z reka dalej lipa :O
juz wszystko robie lewa,tak mi sie miesnie wyrobily ze szok hahaha ;D

kejtwo co ci z zebami? mnieboli gorna 5, rozwiercila mi ,dala antybiotyk bo jakis stan zapalny lekki byl od zatok, na rtg czysto, potem mi wyjela antybol w srodku czysto az do korzenia, wiec dala plombe a dalej boli! mam jakas mega nadwrazliwosc w nim najwyraznijej ;/

gaja nowa pralka?? fajnie....jaka ? :-)

reklama
Mateuszkowa, jeden dzień to nic:-) a co do zębów, to aparat założyłam, dlatego bolą:no:

Głodna się robię, to trzeba iść spać! Ale planuję na środę wyżerkę, już od miesiąca się na festiwal pizzy próbuję wybrać do pizza hut:-)

Do góry