reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolcuś on to juz wyjść ma ju z dośc oczywiście dzisiaj znowu poszedł ale on chodzi do garażu z kolegami to wiesz mam święty spokój na wieczor hehe
No wiesz dyskoteka klas 5 a jak hahahha
A co do tapet to ja ostatnio oglądałam na all i tam maly wielbiciel strażaka sam sobie znalazł ale chyba droższa była od tej a ja chciałam d siebie puki J ma wolne to fototapete sobie strzelic ale jeszcze nie kupiłam ide na all oglądać.

A co do ciuszków to własnie nie bo spodnie po 8 zł z next nowki z metką albo kuretczka taka zimowa 16 zł ale może być i na wiosnę także jestem pozytywnie zaskoczona bo w niedziele kupiłam bluze małemu w reserved za 65zł także 95 zł za az tyle to normalnie szok ale teraz juz nie będę taka głupia i co jakis czas będę tam zaglądac bo nawet nie wiedzialam że tam są takie rzeczy heh

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
widze lumpeksy na tapecie? Ja jak mam czas to chętnie chodzę i zawsze cos wygmeram :) Teraz najlepszy czas na kupowanie letnich ciuchów bo za bardzo nikt po nie nie sięga, tak samo zimowe kurtki kupuję latem kiedy nikt o tym nie myśli i w taki dzień, że wyniesie mnie ona może góra 10 zł :)
I dla siebie tez w sumie wsio lumpeksowe mam :p

A tak btw tez takie wichury macie???? U nas wieje, że aż Maks portami trzęsie bo sie boi tego buczenia za oknem:baffled:

hej

gdzie Wy jesteście????? :-))

Jolek ciesz się, że zasnął mój do 16 usypiał i nic z tego, pod wieczór był wrakiem.. :-D:szok: masz rację z tym allegro, tak samo jak Editek, chyba czas iść na szmaty przynajmniej zmacam co i jak zanim kupie .. tapetka b. fajna ale fakt przy nalożeniu na calą ścianę może być przesyt tych ciężarówek :baffled: ja też planuje zrobić Matiemu wreszcie jego pokój.. może na jesień się uda, w sumie to tylko pomaluje na 2 kolory albo na 3 ;-)

Editek taniutkie te szmaty, ja byłam jakoś na jesień w szmateksie tak oglądnąć no i ceny były takie se.. kurtki po 40 zł :baffled: ... na wieszakach, może dlatego hahahahaha i żadna rewelacja..

edit:
Gaja u nas wiatr w porywach do 60 km.. pogoda taka jak w marcu ;D słońce, granatowe niebo, biało-szare obłoki ;D śnmeg..........błoto.. u nas nic w domu nie słychac na szczęście.. no procz psów przywiązanych pod mięsnym pod blokiem -_-

Dorka my tez malowanie na wiosnę planujemy bo ściany tak popisane są, że wstyd kogoś wpuścić:zawstydzona/y: I u Miłosza od razu by sie maznęło bo 3 lata temu chyba było malowane i ściany są po prostu popaćkane na wysokości 1,5 metra:sorry2:

Co do tej tapety to zawsze można tylko jedną ścianę taka zrobić a reztę gładką w podobnym kolorze:tak:

Gaja ja w sumie czekam na odp. moment z malowaniem, możliwe, że się przedłuży :-D:-D:-D:-D:-D brzoskwiniowy pokój zmienię w... no wlaśnie jaki ?????? zielony? żółty? macie jakies propozycje? bawić się w tapety czy nie? mam tez kolegę, który ew. mógłby mi coś namalowac na ścianie.. hmm..

duży pokój który mam cytrynowy chce zrobić błękitny ;D

Witam :-)
U nas wczoraj taka ulewa była a do tego wichura że po śniegu ani śladu. Na dworze szaro, buro i ponuro ale może to już bliżej wiosny - oj chciałabym już :tak:

Editek fajnie, że udało Ci się nakupić ciuszków, no właśnie na to trzeba mieć czas. A ja jak jadę do miasta to niestety mam kilka godzin na całe zakupy do domu.

Jolek tapeta fajna ale raczej nie na cały pokój, może jakby jedną ścianę taką zrobił to by było dobrze.
O widzę, że Gaja tak samo myśli

Ja powoli będę się zbierać do wyjazdu, bardzo powoli bo jeszcze mężowi obiad zrobię i posprzątam.

Miłosz ma błekit w pokoju, zdecydowanie daje efekt chłodu i takiego surowego pomieszczenia, chcemy zmienić na ciepłą zieleń lub miodowy a w dużym pokoju nie mam pojęcia tam jest taki misz masz z kolorami, że koncepcji aż brak na nowy.

Hejka :-) kurde mały wstał o 5 nosz kurna ja niewiem co mu odbiło dzisija chyba głód heh bo od razu kazał sobie mniam robic bo brzuszek głodny hehe

Dorka u nas też koło mnie w szmateksach są drogie to za tyle to ja sobie nowe rzeczy kupię heh a co do kolorów to może spróbuj dwa w jednym pokoju fajnie też wyglądają albo włąśnie jakąś tapetę dziecięcą

Cd. dopisze nosz kurrrnnaaa:wściekła/y: walnęłam posta i mi sobie skasowałam :wściekła/y:yhhhhh!!!!! &##$%%:wściekła/y:^^

melduję, żem grzecznie skalpel zrobiła. Nawet lekko mi to poszło. Po południu steper.
No i trzebaby dupę rudzyć szanowną i ogarnąć mieszkanie ale w taka pogode to kurcze nic sie nie chce:baffled:

reklama
Edysiek udanego urlopowania :-)

Gaja zimny błekit mówisz... to muszę się zastanowić nad tym.. może tez dużo zależy od odcienia..

Editek to możze na drzemkę wcześniej pójdzie i dłużej pośpi ?? ;D a co się tak zdenerwowała?? ;-)) spokój ;*

Do góry