reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jestem już w domu
umęczyl mnie dzisiejszy dzień strasznie..:baffled:

teściom kupiliśmy zestaw 2 ręczników z wyszytymi motywami świątecznymi bo oni lubia takie rzeczy tematyczne :tak: u nas niestety- a może stety - prezenty dla każdego..
szwagierka tak jak piszecie dlatego nie przyjeżdża, zresztą nie dziwnie się .. oni codziennie gadają na skajpie po pare razy!! dzwonią!! piszą.. dosżło do tego, że obiady jedzą a jak dzwonią do siostry P to np. tamta no w piżamie je śniadanie, chce się ubrać i takie gadki typu : no u nas śnieg- no u nas też.. " i cisza.. takie dziwne to -_- ale teście się podniecają :p

Edytko a ja na 2 Wiglile chodze i to od paru lat.. u nas nie ma opcji na bycie tylko u jednych!!! nuż obraziliby się a tego nie chce, co tam pomęcze się raz w roku a i tak poszli nam wreszcie na ręke i jedna wigilia o 16 a druga o 19:tak: wszyscy mieszkamy w 1 mieście więc nie ma daleko..

Gaja narożnik b. fajny, my mieliśmy miećm ale nie mamy, bo ta część wysuwana na której miałoby się spać była nie równa, twardsza jedna strona.. trochę żałuje bo w pokoju ładniej by było ale spac tez trzeba a śpimy już na normalnym łózku rozkładanym :tak:ja mam obite takim materiałem.. jakby.. nubukiem ???:-D:-Dnie znam się:-pale to mi najbliższe :p
Editek goście o 20.00 ? :p no ja rozumiem, bo tak zapraszamy i my :p dzieć do spania a my drinkujemy zazwyczaj do 24... ;-) ale dawno tak nie było ..
Jolek a no bony miałam tescowe to musiałam w tesco wydać :tak::-D ale fakt, pusto tam, drogo... no ja pamiętam ten sklep z przed 2 lat :-D:-D co tu dużo mówić:-D 24tysięcznik a człowiek nie miałam co do koszyka załadować :-D
a ja w ogóle znowu mam włosy ciemny blond- ale dla mnie to w czeko wpada:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Editku ja mam syrop typowo dla alergików który działa uspokajająco i przeciwświądowo Atarax się nazywa:tak:

Dorka my oglądaliśmy właśnie taki ni to nubuk ni to aksamit taki jak ręka się przejechało to ślady zostawiał i takiego nie chcieliśmy bo Maks by coś wylał albo co i od czyszczenia bałam się, że mógłby po prostu się zniszczyć więc wzięliśmy tkaninę fakturowaną:tak: I Pan rozłożył go nam i jest idealny, żadnych nierówności, jedną ręką cały się rozkłada i nie jest twardy bo takich nie lubię:-p

My niby z T. pracy mamy kase mieć przelaną na kartę podarunkową więc nie wiem ile, bo w tym zakładzie nikt nic nie wie ale zawsze ile by nie było to jakis grosz a i tak odkładam bo chcę na wiosnę jeszcze stół z krzesłami kupić:-p no ale czy to wypali to tez nie wiem do końca bo nie mamy koncepcji na ustawienie tego wszystkiego:baffled:

Dorka ja to się cieszę, że do teściów już chyba z 5 lat na święta nie chodzimy, bo zawsze było tak, że przyszliśmy oni sobie tv oglądali i sie siedziało tylko aby odpękać bo ani oni z dziećmi pogadali ani z nami. Więc stwierdziłam, że nie będziemy chodzić tylko po to bo "tak wypada". I oni już nas nie proszą nawet na święta:sorry2:

hej
bylismy w ikei dziś :-) kupiłam Matiemu podnożek bo tam za 10 zł a w sklepach po 30 bo z disneyem.. -_- i parę innych drobiazgów

Gaja ja mam właśnie coś takiego jak piszesz, skóry bądź ekoskóry nie chciałam bo to nieprzyjemne w siedzeniu jest -_-
a Mati póki co nie wylał nic na sofe, zresztą on na niej nie je i mam nadzieje, że nie będzie :p ew jakies biszkopty czy coś ale to bardziej na podłodze siądzie..
u nas nie ma takiej sztywnej atmosfery przy tv na szczęście , ale też bym nie chodziła jakby to tak wyglądało..
:baffled::baffled:

zaraz jedziemy na urodziny chrześnicy P.. razem z teściami kupiliśmy jej 3 tomy Baśnioboru bo czyta... () 1 tom juz przeczytaławiec ma pozostałe :tak:)

Dorka no właśnie Maks już wylał i picie, i mleko i keczup mu chlapnął i serek spadł z łyżeczki (bo nie mamy właśnie stołu z krzesłami to jedzą na fotelach:baffled: ) więc dlatego potrzebowałam czegoś co wyczyszczę i nie bedzie widać:tak:

A tak btw to siedze sobie sama z Maksem, on śpi a T. wziął starsze na sanki do lasu:-D Słodki relaks tylko Maksa musze zaraz budzić bo 2,5 godziny już śpi:-p

A my jestemy w akademii dziecka maly wiadomo co robi szaeje jak dzik ale teraz j go pilnuje a ja siedze na necie w telefonie a co zawsze to jakis relaks hehe
odezwe sie wieczorkiem milej niedzieli :-):-):-)

zapomniałam, że @ przylazła i zdycham:dry::sorry2: wstawiłam słit focie na :ninja2:
wypad do rodzinki NIE UDANY bo Mati się zkupcał i awantura , że nie da zmienić pieluchy we dwójkę go trzymaliśmy i nie dało sie!!!1 tego jeszcze nie było!!!!! na ziemi nie, na łóżku nie, nic nie docierało wiec zapakowaliśmy sie i do domu..:dry: a że była JUŻ 18.30 to i spanie zaraz i żarcie,. bo musieliśmy go budzić żeby gdziekolwiek pojechać o usypiał od 12 i zasnął po 15 !!!! grr
a ta kuzynka Matiego, 6 mc starsza a niższa z 3-5 cm :p heh śmiesznie to wyglądało..

jutro na 16,15 mam usg ..

aaaaa i podejrzewamy WEŁNE JAKO ALERGEN :tak:

Gaja
o kurka wiedziałam, że Ty na zakupie stołu ale myślałam, że coś tam masz.. no ale w takiej sytuacji to się nie dziwnie :/ oby tylko dzieciaki zaakceptowały nowe miejsce posiłków .. i jak? wybyczyłas się?
Editku tyś uzależniona od neta chyba hahahahaha ;D jak tam mały zasnął szybko po tym ??? :-)

Jestem żem:-)
Wczoraj juz nie dałam rady wejśc bo przyjechał do nas kolega J i naprwiali jego kompa.
Młody oczywiście wyszalał się ale niestety nie padł potem jeszcze pojechaliśmy do dziadków po jego samochód jeździk bo zostawil dzień wcześniej. On zamiast na sankach to teraz z tym samochodem jeździ hehe

Dorcia ja od neta uzależnione coś Ty:-D:-D:-D:-D. A co do wizyty to jak dziecko zmęczone to wiadomo co się dzieje u nas też tak czasami jest hehe A właśnie ile kosztują te części Baśnioboru? bo widzę ze to dośc ciekawe książki:-)

Gaja jak tam po sankach padły dzieciaki?

witam,
Editek ja wiem czy zmęczone, Miłosz zły na T. wrócił bo ten wariat zrobił sobie głupi żart i jak zjechał z Olką z górki w lesie (Miłosz stał na górze) to uciekli do samochodu i zamknęli drzwi i gadali mu, że dzikie zwierzeta go zjedzą:szok::szok::szok: No jak mi to powiedział to T. taki ochrzan ode mnie dostał, że hej. No dziecko straszyć, co za głupi pomysł - no sprawdza się porzekadło, że facet to taki wyrośnięty dzieciak:dry::dry::dry:.

Za to Maks wstał o 4.45 i już sobie od tej pory nie śpimy a on pełnia życia:sorry2:

bry

znowu jestem sama z Matim, P na delegacji..:dry:

EDitek Twój to nie zmordowany jest hahaha cukru mu mniej dawaj :-D:-D:-D my za 3 tomy daliśmy jakieś 70 zl. ale widzialam na allegro 4 tomy za 75 :-) bez kosztow przesyłkii bo u nas w Krk ..
grube to jest dosyć, mała piszczala :D

Gaja nieźle hehehehe dzikie zwierzęta :p ale, że Olka taka cwaniara z tatą ? :p no szok! :p

moj Mati własnie parkuje chusteczkami w garazu.. -_- po co mu samochody ..

reklama
O ja cie to niezły kawalarz z twojego T ale chyba teraz Milosz juz więcej na górkę nie pójdzie co?:baffled:
Widzę że dzisiaj twój wcześniej zaczął dzien hehe a mój w weekend wstawał o 6 a wczoraj za 10 szósta rano:dry: ale za to dzisiaj o 7:30 kuźwa on nie wie że w weekend spimy dluzej:dry::-D

Dorka sciagnęłam sobie w pdf ale tam jest tylko pierwszy rozdzial tego i przeczytalami myślę ze może byc ciekawe hehe a co do cukru to on lubi tylko taki w czystej postaci a najlepiej z cukierniczki wyjadać i teraz muśze chować przed nim hehe

Ostatnia edycja:
Do góry