reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. Przez nieszczęsną zmianę czasu my na nogach od po 7mej:/ Za to mamy już ogarnięte. Zaraz się ubierzemy i na spacer pójdziemy.

Editku
mielone nam usmażył. Następna miała wczoraj ciężką głowę widzę:p

Gaja no pomoc masz w mężu że ho ho. Idź idź do tego pediatry po co ma się młody męczyć.

Jolit Ty to spać nie możesz kobito:p I co Ty tak od samego rana działasz? :)

Qrde a my mamy chyba kolejny remont w klatce bo od godziny słyszę jakieś wiercenia:/:/:/:/

reklama
hej

wczoraj jeszcze umierałam cały dzień przez brzuch, nauczka taka, że ostrego jeść nie mogę :( a jak jeśc to tylko z % ..

Jolek hehe nie to nie tak ;-) żebyś Ty widziała nasze kuzynostwo, oni sobie porcje ponakladali na talerze, jakby na jakimś wyjeździe byli i to było jedno jedyne danie na dzien i kto pierwszy ten lepszy.. aż nie smaczne to było :baffled::baffled:
Jola aleś namieszała :p pokaż to zdj jak je zrobiliście hehe
Gaja byliście u lekarza ? jak nie to kiedy idziecie ?
Editek jakie buty kupiliście ?? widziałam fajne śniegowce ale od numeru 26 :/

Editku b. fajne, podobne mierzyliśmy w ccc ale za 49 zł jakaś total obniżka no i przód inny bez podeszwy wywiniętej i jakieś dziwne futro w środku dlatego nie wziełam, ale jak zachwalasz to podjade do sklepu i zerkne na nie i pewnie kupie ;D

robie sobie risotto z kurakiem z carry i czosnkiem mniam mniam :D

Editku fajne butki i cena też fajna. :):)

Mateuszkowa
to oni też pewnie cały dzień nie jedli bo na bibkę szli. No co kryzys jest i w domu się nie przelewa, trza oszczędzać jak się da :-D
Cieszę się,że już Ci lepiej:)

Ja dziś na obiad pierogi wyciągam z zamrażalnika. Pomysły totalnie brak więc idę na łatwiznę.

Dorka nie byłam u lekarza jeszcze jutro rano go zapiszę o ile miejsce będzie :/
Ja cos dalej się nijako czuję, żołądek mnie cały czas boli jakbym kaca leczyła, takie mulenie :/ Wzięłam tabletki moje na wrzody bo nic nie chce mi sie jeść, zjadłam rogalika z jagodami (które uwielbiam) i w ogóle mi nie smakował :/ Także dzis tylko 1/2 bułki i rogalik i ie wiem czy cos w ogóle jeszcze zjem bo na nic nie mam ochoty:baffled:

jolek nie jadłam nic ostrego ani z tych rzeczy, podejrzewam, że to ten wirus co mnie dopadł cos takiego powoduje, że się wstręt do jedzenia czuje. Moje kochane słodkości mi nawet nie smakują:baffled:

reklama
Hejka:-)
Widzę że nie tylko u mnie byle jak snieg co prawda nie pada ale zrobila się jakaś ciapa normalnie nie znoszę czegoś takiego, ale juz niedługo ma spowrotem wrócic ludzka pogoda hahaha oby....:dry:tak sie stało

A własnie polecam Wam świetny filmik wczoraj przyszli znajomi i oglądalismy my Pani Basia perfekcyjna pani domu oglądnijcie sobie heheh Baśka - Perfekcyjna Pani Domu cz. 1/3 - YouTube i 2 częśc Baśka - Perfekcyjna Pani Domu cz. 2/3 - YouTube w tej drugiej jest jak trzeba chłopa o sprzątanie prosic heheheheh:-D

Dorotko dzięki za info...

Do góry