reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Dobry wieczór:-)

A u mnie dziś tak - waga o 0,2 kg w dół. malutko, ale jednak w dół;-) i tak super, biorąc pod uwagę, że przecież zwiększam limit kcal i ciągle ćwiczę. w tym tygodniu też nie zmieniam suwaka bo nie wiadomo jak to będzie za tydzień, takie wahnięcia minimalne moga byc w końcu w obie strony:tak: Tak więc zostaje jak jest. Wszystkie pomiary - brzuch, udo w górę, biodra -1cm. Chyba przybywa mi mięśniorków;-)

No...kalorycznie nie wiem jak tam bo nie policzyłam;-) Chyba pierwszy raz od nie wiem ilu dni;-) Ale napewno powyżej założonego limitu bo ciagle mi sie chciało jeść, nawet 3 plasterki sera żółtego mi wpadły po drodze:-p
Ale za to...znów zwiększyłam ilość brzuszków - dziś zrobiłam 240 + 48 min steppera + 125 powtórzeń ćwiczeń... No i sie zmęczyłam...
Jest 1.10 w nocy a ja muszę zrobić jeszcze rogaliki na jutro więc muszę chyba iść...a nie chce mnie się...fuck!!!

No i zgodnie z planem, jutro odpoczynek od ćwiczeń, jutro będzie ciacho i piwo, a co :-);-):tak::-D:rofl2:

AAAA, uciekam do kuchni:cool2:

Hej :-(
Wchodze dzis na wage.. i patrze.. 69,1 kg !!!!!!!!szok.. zapewne jednodniowy.. eh….. nie mogloby to tak lecieć w dól i w doł..

Toxicstar - mam nieskromne 175 cm :p
Al.szyszkowska – jak dla mnie robisz pokazna ilosc brzuszkow, powtorzen..naprawde!
Jolit@ - czyli dziala :-D ja zaczne chyba od jutra.. musze ten filmik jeszcze raz podejrzec, szkoda ze nie znalalam nigdzie takiej tabelki jaka mialam do 6weidera z kazdym dniem kolejno i iloscia powtorzen i serii..

u nas dzis goscie, maz gotuje, no nic znowu sie najem... ;-)

A ja nie umiem sie odchudzac!!! nigdy nie umialam...mialam juz 59 kg.ale sama nie wiem jak to zrobilam
Dzisiaj jak zobaczylam na wadze 64,6 to sie wkurwilam znowu :crazy: bo staram sie mniej jesc a waga leci w gore zamiast w dol...
Wlasnie dla 'poprawy' humoru najadlam sie zelkow...no i tak to ze mna jest :hmm:

Eh...w moim przypadku nic na sile,poczekam na wiosne i na slonce...to waga sama spadnie.
Oczywiscie nie mam zamiaru sie obrzerac tak jak przez ostatnie 3 miesiace..:-D ale tez nie bede obsesyjnie myslec o moich niechcianych 5 kilo ,bo mi przybedzie nastepne 5 jak bede za duzo myslec ;-)

Gaja23 wszystkiego najlepszego dla córci :-)
A torcik cudo :tak:

Pchełka tych 8 minutówek jest kilka na brzuch, na pośladki, na nogi, na ramiona i rozciągające.

Jolit@84 ja mnie też pierwszego dnia szyja bolała, ale to chyba dlatego że bardziej głową ciągnęłam bo chyba brzuch nie miał siły :baffled: Na drugi dzień mięśnie brzucha mnie bolały nawet jak siedziałam, a najgorzej było wstać z leżącego :rofl2:
Teraz po kilku dniach jest już lepiej.
Myślę, że jak się będzie codziennie ćwiczyć to efekty będą szybko.
Dzisiaj ćwiczyłam, choć zwykle w weekend odpuszczam. No ale te 8 minut zawsze znajdę ;-)

Mateuszkowa to super, że waga spada :tak:
A tutaj masz tabelki na 6 weidera Aerobiczna 6 Weidera - Ćwiczenia na mięśnie brzucha - Ćwiczenia odchudzające - Ćwiczenia

U mnie waga bez zmian, choć tak do końca to nie ufam tej mojej wadze bo chyba ma słabe baterie i zaczyna świrować ;-)

Jolit@84 zobaczysz waga w końcu zacznie spadać, tylko trzeba cierpliwości. Stopniowo też się przyzwyczisz do diety, tylko trzeba wejść w nawyk. No i nic na siłę, bo to bez sensu.

Ostatnia edycja:
reklama
Jolit@ - oj jak ja bnym chciala tyle wazyc to ty.. ;-) ale dasz rade, wkoncu to kolko wzajemnej akceptacji ( adoracji ) ;-) i masz racje jak jest cieplo to jakos sie wiecej pije, mniej je i wiecej sie rusza!! wiec waga idzie w doooooool..
gaja23 - ale pyszny torcik.. owocowy? kakaowy ? pyszny pewno byl...... i sto lat.. :blink:
edysiek - dzieki kochana, na 6weidera tabelke mialam szkoda ze tabelki nie ma na 8abs... ;-):laugh2: co do wagi, boje sie ze jutro zobacze kilogram wiecej bo tak nieraz mam :/
toxicstar - no tak wysoka heh, ale sama wiesz ze nieraz ktos wazy duuuuuzo a nie wyglada wcale albo odwrotnie..

a teraz uciekam do gosci... ;-)

Do góry